Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Dorfgastein

94 Nr. evaluări:

92 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Gastein

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.686 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 850 m Total pârtii: 177 km
Cota staţiune: 830 m
Pârtii:
66 km
Instalaţii pe cablu: 43
Pârtii:
103 km
Teleschiuri: 13
Pârtii:
8 km
Telescaune: 16 Rute de schi: 21 km

Domeniu schiabil Gastein

Skipass-ul "Ski amadé" vă deschide accesul la incredibilii 760 km de pârtii și 270 de instalații pe cablu (vezi descriere regiune de schi)! Regiunea de schi Gastein, cu ai săi în jur de 198 km de pârtii (incl. 21 km pentru schi de tură) și 43 de instalații pe cablu este cea mai întinsă regiune de schi din Landul Salzburg. Datorită altitudinii ridicate (de până la 2686 m) și multitudinii de tunuri pentru producerea zăpezii, condițiile de zăpadă favorabile sporturilor de iarnă dăinuie până în primăvară.

În Valea Gastein vă așteaptă patru domenii schiabile în același timp: legăturile Dorfgastein-Großarltal și Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, domeniul Graukogel precum și Sportgastein. Cu ofertele lor variate și perfect legate între ele, domeniile schiabile îndeplinesc așteptările tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă. Multe pârtii largi, perfecte pentru începători pot fi găsite mai sus de Dorfgastein și vis-a-vis de Fulseck în Großarltal. În plus, la stație de vârf în Fulseck aveți o priveliște minunată a Munților Großglockner și Dachstein. Deși sunt accesibile doar din vale merită vizitate și pârtiile din Graukogel. Pentru cei mai experimentați foarte interesant este și domeniul schiabil Sportgastein, unul dintre domeniile situate la cele mai ridicate altitudini din Ski amadé, cuprinzând rute de schi, coborâri pe zăpadă prăfuită și pârtii vălurite - perfecte pentru dependenții de senzații tari! Legătura dintre domeniile Stubnerkogel este Schlossalm formează cel mai mare domeniul schiabil unit din Valea Gastein, iar datorită altitudinii sale de până la 2300 m are și siguranță mare de zăpadă. Freestyler-ii au la dispoziție snowpark-uri frumoase în Stubner- și Kreuzkogel, unde profesioniștii își pot expune cunoștințele în voie.

Domeniul schiabil mare și variat este potrivit în special pentru familii și copii, aici fiind multe facilități precum: covoare magice pentru copii, locuri de joacă, școli de schi și poieni pentru exerciții numai bune pentru primele mișcări pe schiuri ale celor mici, în vreme ce schiorii din familie se distrează pe multitudinea de pârtii însorite și largi din domeniul schiabil.

Aveți la dispoziție și Hotspots pentru Wi-Fi, astfel că nu trebuie să așteptați până acasă pentru a posta fotografii în zăpadă și a împărtăși bucuria cu prietenii.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Dorfgastein

În Dorfgastein, atât iubitorii de petreceri, cât și cei care caută liniște și pace vor găsi activitatea de seară potrivită. Deja în zona de schi, mai multe cabane își întâmpină oaspeții însetați și petrecăreți. La stația din vale, cele două baruri cu umbrele, Thomaselli și Salettl, sunt locuri de întâlnire populare după închiderea telescaunului. Pentru cei care doresc să fie activi după schi, se recomandă traseul de drumeție panoramic ușor accesibil de pe platoul înalt de deasupra satului. Aici vă așteaptă o plimbare cu priveliști minunate în toate direcțiile. Există, de asemenea, un traseu pentru rachete de zăpadă pe traseul de la Fulseck la stația intermediară Arltörl.

Snowpark: Snowpark & Funslope Grossarltal Dorfgastein

Un snowpark bine amenajat se găseşte pe partea Großarl a leagănului de schi, la staţia de munte a instalaţiei pe cablu Sonnenbahn. Se desfăşoară pe cca. 500 m lungime şi este dotat cu diverse rails, slides, obstacole în valuri, wallride şi boardercross. Şi începătorii au aici la dispoziţie o easy line specială. Chiar lângă se află o fun slope cu tuneluri şi curbe înclinate, accesibilă cu teleschiul Kreuzhöhe. La îndrăgita coborâre vă aşteaptă şi o porţiune cu SkiMovie. Cine vrea să ia o pauză de la freestyle poate să se relaxeze în chill area - aceasta întregeşte peisajul oferit de snowpark.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Gastein nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Gastein

Raportul pentru Gastein este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Dorfgastein

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Dorfgastein

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex