Ski & Party

"De pe pârtie la petrecere" - acesta este motto-ul multor vacanţe la munte. Dacă aveţi chef de companie bine dispusă, multă muzică şi de ce nu şi de ceva de băut, dacă vreţi vă experimentaţi diferitele tradiţii de petrecere Après-Ski - atunci haideţi cu noi în vacanţă la schi şi petrecere, în staţiuni renumite pentru distracţia pe timp de seară din Germania, Austria, Franţa, Elveţia ori Italia. La noi găsiţi nu numai cele mai bune unităţi de cazare, ci sunt şi situate ideal pentru a nu avea de mers mai mult decât câţiva metri până în miezul distracţiei! Aşa sigur nu pierdeţi nimic! În plus, găsiţi cu uşurinţă cele mai faine baruri şi cabane pentru a vă petrece după-amiaza, iar seara cele mai tari discoteci şi localuri.

Ski & Party
Ski & Party

Unde mergem în vacanţă la schi şi petrecere?

Sate idilice în inima munţilor şi petreceri. Credeţi că nu prea merg mână în mână? Atunci trebuie neapărat să mergeţi o dată în Austria, locul unde après-ski-ul este la el acasă pentru a vă convinge. În Sölden spre exemplu, nu numai că aveţi un domeniu schiabil modern şi doi gheţari stau în faţa casei, dar sunt şi o multitudine de evenimente, cum este „Electric Mountain Festival“. În St. Anton puteţi fi siguri că unele dintre cele mai bune petreceri de après-ski sunt în „Mooserwirt“, cu mult tineret internaţional, care se distrează pe măsură! Nici Mayrhofen im Zillertal nu se lasă mai prejos, dezvoltându-se tot mai mult ca loc potrivit pentru après-ski. Pe lângă diversele pub-uri cu muzică live, vă stă la dispoziţie şi un domeniu schiabil glaciar. Distracţie de după-amiaza până a doua zi dimineaţă vă aşteaptă şi în Ischgl. O atracţie absolută sunt concertele pe tot parcursul anului „Top of the Mountain”, care fac din Ischgl un domeniu schiabil demn de renumele pentru petreceri. Acestea sunt doar câteva dintre multele staţiuni de après-ski din Austria.Bineînţeles că nu le uităm nici pe renumitele Davis din Elveţia ori Livigno în Italia de pe lista staţiunilor cu cele mai bune petreceri! În Davos, voia bună nu se restrânge la baruri şi cabane., ci în acest orăşel alpin distracţia se extinde la cazinou, cinema, teatru sau concerte. Dacă alegeţi un concediu la schi şi petrecere în Italia, atunci neapărat trebuie să vizitaţi „Stalet“ din Livigno şi să vă lăsaţi prins în braţelor renumitelor gorile.

La ce să avem grijă în vacanţă la schi şi petrecere?

Dacă deja de dimineaţă ştiţi că după schi nu vreţi direct acasă, atunci ar trebui să vă îmbrăcaţi în aşa fel încât pe pârtie să nu vă fie frig, iar în baruri cald. Cea mai bună soluţie este cea a cepei (în straturi) - vă puteţi îmbrăca sau dezbrăca fără să vă trădaţi stilul! În cazul în care vreţi să mai faceţi o tură pe schiuri cel mai bine ar fi să sărbătoriţi fără alcool şi să vă bucuraţi de berea rece când sosiţi în vale!

Cazarea potrivită pentru vacanţa la schi şi petrecere

Cele mai importante criterii pentru a găsi cazarea potrivită unei vacanţe la schi şi petrecere sunt situarea cazării şi staţiunea. Cazarea trebuie să fie desigur, centrală ca să puteţi ajunge rapid şi fără complicaţii la petreceri iar dimineaţa să fiţi repede acasă. Cel mai bine este să fie deja un bar la unitatea de cazare. Folosind filtrul nostru de căutare pentru après-ski, găsiţi rapid staţiunile cu cele mai multe petreceri ori cazările care au bar în clădire. Cu ajutorul filtrelor individuale adiţionale veţi găsi rapid cea mai potrivită variantă pentru următoare vacanţă la schi şi petrecere.