Vacanţe de lux – Un vis de confort şi relaxare!

Pentru dvs. fac parte de la sine înţeles din vacanţă şi o saună sau o piscină, panoramică, ofertă de băuturi de-a lungul întregii zile, lounge confortabil pentru un pahar de vin în faţa căminului? Atunci aţi ajuns exact la locul potrivit!

Cazările noastre luxoase de 4 stele (superior) şi 5, oferă nu numai mobilier confortabil, modern și elegant, ci şi atmosfera unică care vă invită să vă relaxați și profitaţi la maxim de zilele libere. Vacanţe de lux din cele mai frumoase zone din Austria, Italia și Franţa - la noi fac toţi banii!

Vacanţe de lux – Un vis de confort şi relaxare!
Vacanţe de lux – Un vis de confort şi relaxare!

Vacanțe la schi de lux în Austria

Austria este o bijuterie pentru turiștii care îndrăgesc luxul și este cunoscută pentru asocierea domeniilor schiabile excelente cu o cazare exclusivistă. Descoperiți stațiuni de primă clasă, precum Lech am Arlberg sau Kitzbühel, care inspiră prin combinația de pârtii provocatoare, hoteluri luxoase și facilități de SPA de primă clasă. Înfruptați-vă din bucătăria austriacă de lux și serviciile excelente din aceste destinații.

Toate ofertele pentru Austria

Vacanțe la schi de lux în Franța

În Franța, veți găsi luxul pe pârtii într-o serie de domenii schiabile exclusiviste. Aceste destinații oferă cazare elegantă, școli de schi renumite și gastronomie de primă clasă. Pe lângă experiențele excepționale la schi, acestea oferă și activități de lux, cum ar fi vizite la SPA și cine gourment. Experimentați eleganța franțuzească și serviciile excepționale care fac din vacanța la schi în Franța o experiență unică.

Toate ofertele pentru Franța

Vacanțe la schi de lux în Elveția

Elveția, cu stațiuni precum Verbier, Zermatt și St. Moritz, oferă un lux de neegalat. Așteptați-vă la condiții de schi de primă clasă, chaleturi de lux și facilități de SPA exclusive. Savurați cele mai bune preparate culinare în restaurante cu stele Michelin și experimentați servicii de primă clasă. Multe stațiuni oferă activități de excepție, cum ar fi heli-ski și tururi private de schi. Elveția este o destinație de vis pentru oricine caută ceva special.

Toate ofertele pentru Elveția

Vacanțe la schi de lux în Italia

Italia combină schiul excelent cu dolce vita în stațiuni de lux precum Cortina d'Ampezzo și Madonna di Campiglio. Vă așteaptă aici cazări elegante, pârtii de primă clasă și experiențe après-ski exclusive. Savurați bucătăria italiană în restaurantele gourmet și relaxați-vă în SPA-uri de lux. Domeniile schiabile din Italia sunt perfecte pentru oricine caută confort, lux și o ambianță elegantă.

Toate ofertele pentru Italia

Vacanțe la schi de lux în Germania

În Germania, vă puteți bucura de vacanțe la schi de lux în domenii schiabile de primă clasă, cum ar fi Garmisch-Partenkirchen sau Oberstaufen. Bucurați-vă de o cazare de excepție, restaurante gourmet și facilități de SPA impunătoare. Domeniile schiabile oferă pârtii excelente și instalații pe cablu moderne. Departe de pârtii, vă așteaptă experiențe culturale și oportunități de cumpărături exclusiviste.

Toate ofertele pentru Germania

Vacanțe la schi de lux în Polonia

Polonia oferă vacanțe de schi de lux în domenii precum Zakopane. Aici vă așteaptă stațiuni exclusiviste, facilități de SPA de primă clasă și restaurante gourmet cu preparate din bucătăria locală și internațională. Domeniile schiabile oferă pârtii bine îngrijite și facilități moderne. Bucurați-vă de farmecul Munților Tatra și de ospitalitatea poloneză, care vor face ca vacanța dumneavoastră la schi de lux să fie de neuitat.

Toate ofertele pentru Polonia

Vacanțe la schi de lux în Andorra

Descoperiți luxul domeniilor schiabile din Andorra, domenii precum Grandvalira și Vallnord, cunoscute pentru pârtiile de primă clasă și facilitățile lor exclusiviste de SPA. Bucurați-vă de mese rafinate și de activități variate, cum ar fi drumeții cu rachete de zăpadă și plimbări cu sania trasă de câini. Andorra combină schiul excelent cu cumpărăturile duty-free și cazarea de lux, ideale pentru o vacanță de schi sofisticată.

Toate ofertele pentru Andorra

Ce înseamnă luxul într-o vacanţă la schi?

Relaxare pentru corp şi spirit, plus activităţi sportive în domeniul schiabil: părerea noastră este că nu există o combinaţie mai potrivită pentru a evada pentru un timp din stresul cotidian. Când nu sunteţi pe pârtie, accentul se pune, pe lângă masaje, terapii şi saună, pe alimentarea corectă şi echilibrul metabolismului. Specialităţile culinare se îmbină cu o ofertă generoasă de refacere şi SPA, iar acestea oferă împreună o vacanţă la schi de primă clasă. Aveţi cerinţe deosebite? Fie că este vorba de meniuri pentru vegetarieni, bucătărie dietetică, tratamente de înfrumuseţare sau serviciu de babysitting, toate acestea pot fi îndeplinite pentru a vă putea bucura pe deplin de vacanță.

Staţiunea de schi perfectă pentru iubitorii de lux

Celor care pun accentul la vacanţă pe activităţile sportive, posibilităţi exclusive de cumpărături şi restaurante excelente le recomandăm de exemplu Sölden. Sölden este un paradis pentru pasionaţii de sporturi de iarnă şi renumit datorită ofertei foarte generoase de pârtii cu toate gradele de dificultate. În plus se oferă şi relaxare la cel mai înalt nivel, în faţa unei culise alpine uimitoare. Aţi visat întotdeauna să vă răsfăţaţi ca o vedeta de Hollywood? O alegere excelentă este St. Moritz. Atmosfera în staţiune este deosebită şi vă aşteaptă la relaxare, de exemplu în cabanele de lux. Bineînţeles că veţi găsi la noi vacanţe la schi deluxe şi staţiuni mai mici şi încă mai puţin cunoscute, cum ar fi Waidring, Bürserberg sau Wagrain în Austria, Oberstaufen în Germania sau Val Cenis în Franţa.

De ce trebuie ţinut cont la planificarea unei vacanţe lux la schi?

Cel mai important este ca atmosfera să fie cea potrivită. Cu filtrele de de pe site-ul nostru puteţi alege simplu ce este mai important pentru dvs. de exemplu la facilităţile camerei sau în zona de SPA. Odată cu utilizarea filtrelor la căutare, vă vor fi afişate doar unităţi de cazare care îndeplinesc criteriile dvs. Ce este important, de exemplu, este și dacă unitatea de cazare este mai degrabă orientată către familii sau către adulţi, în funcţie de compoziţia grupului dvs., dacă din acesta fac parte și copii sau nu. Şi drumul până la destinaţie trebuie să fie cât se poate de comod, aşa nu pierdeţi nici un moment de relaxare!