Vacanţă romantică cu persoana iubită - la schi în doi

O vedere minunată asupra munţilor şi o pârtie recentă amenajată sunt aproape o vacanţă de vis. Aproape - deoarece cel mai frumos se petrec zilele libere de sport şi distracţie cu persoana iubită. Experimentaţi împreună ca pereche farmecul Alpilor, pe plăci sau la o plimbare romantică cu trăsura trasă de cai. Aruncaţi acum un ochi pe ofertele noastre şi rezervaţi o vacanţă la schi în doi!

Vacanţă romantică cu persoana iubită  - la schi în doi
Vacanţă romantică cu persoana iubită  - la schi în doi

Vacanţe la schi pentru perechi

Ne ocupăm noi, să nu trebuiască să vă preocupaţi voi de nimic altceva decât de timpul în doi. De la hotelurile selecţionate în această categorie puteţi de regulă porni în domeniul schiabil direct de la cazare. Puteţi petrece ore plăcute doar voi doi la masă, la bar sau în saună. Puteţi încheia o zi perfectă de schi de exemplu la o cină la lumina lumânărilor sau vă puteţi răsfăţa rezervând pentru dvs. şi partener(ă) o vacanţă la un hotel Lux sau SPA. Aici de exemplu vă puteţi reface şi relaxa la zona de SPA sau delecta cu felurile de mâncare delicioase din oferta All-Inclusive-Angebot. În orice caz puteţi petrece o vacanţă romantică în cele mai frumoase regiuni din Alpi cum se cuvine. Dacă vreţi să fiţi cât de poate de siguri de linişte, aruncaţi un ochi pe lista de hoteluri Adults Only. Aici se cazează doar oaspeţi de la 16 sau 18 ani în sus, aşa nu trebuie să împărţiţi piscina cu o hordă de copii.

De ce romantic în vacanţa de schi?

Dacă chiar vă puneţi această întrebare – avem răspunsuri! O vacanţă în doi la schi este o vacanţă de cunoaştere, şi care vă va apropia şi mai mult. Unităţile de cazare din munţi sunt în general confortabile şi tradiţionale, ceea ce asigură o atmosferă deosebită. În plus petreceţi vacanţa în staţiuni unde luminiţele de Crăciun sunt o temă luată foarte în serios, pe întreaga durată a sărbătorilor. Zăpadă, luminiţe, cer de cele mai multe ori clar şi plin de stele: nu există loc mai frumos pentru o plimbare! Un alt aspect important este că vacanţa la schi oferă o combinaţie foarte reuşită de activitate şi relaxare. De-a lungul zilei alunecaţi pe pârtie, schimbaţi opinii în cabină, vă bucuraţi de un prânz săţios la o cabana - după-amiaza o petreceţi la saună, pisicnă sau masaje - iar seara luaţi o cină romantică, cu vedere la munte. V-am convins?

De ce trebuie ţinut cont la o vacanţă în doi?

Fie că alegeţi să petreceţi vacanţa romantică în Austria, Franţa, Elveţia sau Italia - succesul acesteia depinde de alegerea cazării. Gândiţi-vă înainte de rezervare ce criterii sunt importante. Trebuie de exemplu să aibă o ofertă mare de SPA? Alegeţi acest filtru la căutare. Sau este mai important pentru dvs. să fie lângă domeniul schiabil? Alegeţi filtrul "Lângă pârtie"! Indiferent - suntem siguri că avem oferta potrivită pentru voi!