Dolomiti Superski

12 văi, 1200 km de pârtii - din care 1100 pot fi acoperiţi şi artificial cu zăpadă, 450 de instalaţii pe cablu, 400 de refugii la margine de pârtie, 24 de snowpark-uri şi toate acestea la altitudini între 1500 şi 3200 m - asta înseamnă "Dolomiti Superski"! În plus toate acestea sunt acoperite de un singur skipass. Descoperiţi această regiune schiabilă a superlativelor absolute, aruncaţi un ochi pe oferta noastră de cazare.Pentru alte oferte nu ezitaţi să ne contactaţi.

Dolomiti Superski
Dolomiti Superski

Regiunea de schi Dolomiţi Superski

De ce să nu vă bucuraţi în realitate de minunata regiune de schi Dolomiţi Superski? Regiunea extinsă a Dolomiţilor este responsabilă pentru privelişte care-ţi taie răsuflarea şi o multitudine de posibilităţi de practicare a sporturilor de iarnă. Astfel, cu skipass-ul „Dolomiti Superski“ ajungeţi într-o regiune protejată la nivel mondial. Din anul 2009 Dolomiţii sunt pe în patrimoniul UNESCO. Vârful Marmolada, cu ai săi 3342 este cel mai înalt munte din patrimoniul natural mondial al UNESCO şi pe bună dreptate numit „Regina Dolomiţilor“. Priveliştea stâncilor accidentate şi a coloşilor masivi montani este de asemenea inclusă în skipass, precum şi numeroase pârtii renumite: pârtiile pentru competiţii mondiale din Gröden, Alta Badia şi Cortina d'Ampezzo, Trametsch am Plose, cea mai lungă coborâre a Tirolului de Sud, „La Bellunese“ pe Gheţarul Marmolada şi bineînţeles binecunoscuta Sellaronda.

Schi în Regiunea Dolomiti Superski

Cortina d’Ampezzo, Plan de Corones, Alta Badia, Gröden, Seiser Alm, Fassatal/Karerpass, Arabba/Marmolada, Dolomiti di Sesto, Val di Fiemme/Obereggen, San Martino di Castrozza/Passo Rolle-Pass, Valea Eisack, Trevalli şi Civetta – acestea sunt domeniile schiabile unde iubitorii sporturilor de iarnă din întreaga lume se bucură de secole de frumuseţea schiatului. Totodată, aceste domenii schiabile vă stau la dispoziţie cu skipass-ul „Dolomiti Superski“. Oferta pârtiilor este variată, 85% din acestea sunt albastre sau roşii. Atât familiile, începătorii cât şi cei mai avansaţi au posibilitatea să se distreze pe schiuri. Pentru profesionişti există şi pârtii negre, dar şi regiuni de freeride, pentru a completa tabloul.

Alte activităţi în Regiunea Dolomiti Superski

Preferaţi să luaţi săniuţa şi să vă daţi câtea ture pe derdeluşul ideal spre vale? Sau aveţi chef de o drumeţie de iarnă cu rachetele de zăpadă? Pe lângă schi şi snowboard vă aşteaptă şi multe alte posibilităţi de petrecere a timpului liber în Dolomiţi. Drumeţiile, cu diferite grade de dificultate vă invită la aventură! Patinajul este o tradiţie în această regiune şi vă pune la dispoziţie atât patinoare interioare cât şi naturale. Cu telecabina Marmolada puteţi ajunge în doar câteva minute la o terasă panoramică cu o privelişte de 360 grade fantastică.

Concluzia: aveţi numai motive întemeiate pentru a alege o vacanţă la schi în Tirolul de Sud italian. Descoperiţi acum superlativul asociaţiei skipass-urilor!