Award
Evaluările turiştilor

Canazei

15 Nr. evaluări:

80 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Val di Fassa-Carezza

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.625 m Telecabine: 12
Cel mai jos punct: 1.200 m Total pârtii: 110 km
Cota staţiune: 1.465 m
Pârtii:
35 km
Instalaţii pe cablu: 39
Pârtii:
64 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
11 km
Telescaune: 22

Domeniu schiabil Val di Fassa-Carezza

Skipass-ul "Val di Fassa-Carezza" cuprinde 110 km de pârtii şi 39 instalaţii pe cablu la altitudini între 1200 şi 2625 m în domeniile schiabile în domeniile schiabile Alba, Canazei, Campitello, Karersee, Pozza şi Vigo. Din Canazei aveţi acces direct către domeniile schiabile Belvedere/Col Rodella cu 39 km de zăpadă cu fun- şi snowpark-uri cu boardercross. În lumea copiilor cei mici pot să-şi încerce primele mişcări pe schiuri, iar la grădiniţă sunt supravegheaţi cu atenţie. Cea mai mare parte din pârtii sunt de nivel mediu şi vă invită la distracţie pe pârtiile însorite, fiind situate pe versanţii sudici. Numeroase terase vă aşteaptă la o pauză. Profesioniştilor le stă la dispoziţie şi pârtia de 8,5 km lungime, de la Sass Becé la Canazei, în vreme ce freerider-ii au super zone cu zăpadă adâncă la dispoziţie. Cu extinderea la skipass-ul Dolomiti Superski (contra cost) vă puteţi delecta chiar cu 1200 km pârtii şi 450 instalaţii pe cablu în 12 domenii schiabile! Printre ele se numără Sellaronda, turul de jur împrejur cu 40 km a masivului Sella, pe schiuri şi cu instalaţiile pe cablu, la care aveţi acces direct din Canazei.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Canazei

Canazei este centrul de divertisment al Val di Fassa. Spre finalul zilei de schi, intrăm cu adevărat în ritmul lucrurilor și avem un toast bun. Pentru primul păhărel de noapte în "Lieber Augustin", mergeți direct la cizmele de schi. După aceea, atmosfera este pregătită în "Bar Oma" sau în "Enoteca Valentini". "Husky Pub" este cunoscut pentru muzica live, de la blues la rock. Dacă doriți să vă relaxați după mai mulți kilometri pe pârtii, vă recomandăm Centrul de wellness EGHES. Inspirate de băile termale romane, aici există o varietate de băi diferite pentru a vă relaxa cu ajutorul efectului terapeutic al apei după o zi obositoare de schi. Pentru activități de agrement în afara pârtiilor, există o gamă largă de activități disponibile. Fie că este vorba de drumeții de iarnă și cu rachete de zăpadă în natură, de zboruri cu deltaplanul și parapanta pentru cei mai îndrăzneți sau de cățărat pe gheață, nimeni nu va lipsi!

Snowpark: Buffaure Snowpark Canazei

Domeniul schiabil "Val di Fassa-Carezza" este pentru freestyler un adevărat paradis. Puteţi alege între mai multe funpark-uri. În noul Buffaure Snowpark, unde ajungeţi cu telecabina Pozza-Buffaure, vă stau la dispoziţie atât o Easy, cât o Medium Line, cu diferite kickers, rails, tanks şi boxe.

Parcul Dolomiti se află în mijlocul domeniului schiabil Belvedere. 3 linii diferite de kickers pentru începători, avansaţi şi experţi vă stau la dispoziţie la fel şi o zonă de jibbing cu boxe, rails şi corenrs, o secţiune slopestyle şi un big airbag.

La Passo di Costalunga freestyleri se pot distra în snowpark-ul Christomannos. Caracteristica specială a acestui parc este cu siguranţă panorama şi amplasarea în un teritoriu declarat Patrimoniu Natural Mondial. Priveliştea către Latemar şi Catinaccio garantat merită o sesiune de fotografii unice. Parcul dispune de diverse boxe şi rails.

Domeniul schiabil Val di Fassa-Carezza nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val di Fassa-Carezza

Raportul pentru Val di Fassa-Carezza este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Canazei

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Canazei

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter