Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Sesto

19 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Drei Zinnen Dolomiten

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.200 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.130 m Total pârtii: 115 km
Cota staţiune: 1.310 m
Pârtii:
48 km
Instalaţii pe cablu: 31
Pârtii:
55 km
Teleschiuri: 19
Pârtii:
12 km
Telescaune: 6

Domeniu schiabil Drei Zinnen Dolomiten

Cu skipass-ul "Drei Zinnen Dolomiten" aveţi acces la în jur de 115 km de pârtii - acoperiţi de 31 instalaţii pe cablu. Alta Pusteria se află între Sesto, San Candido şi Dobbiaco până la Villabassa/Niederdorf şi Braies/Prags mai multe domenii schiabile mici şi primitoare cu mare varietate: pârtii line pentur începători şi familii, coborâre mai provocatoare atât pentru avansaţi cât şi cei cu un stil mai liniştit şi extreme pentru experţi, cum ar fi Raut şi Holzriese.

Selecţia cea mai mare de pârtii o oferă cu cca. 39 km de pârtii domeniul schiabil Sesto/Sexten / Monte Elmo/Helm - Roda di Vaèl/Rotwand, la care ajungeţi din Sesto şi Versciaco/Vierschach. Sub pereţii stâncoşi al vârfului Roda di Vaèl duc şi pârtii mai grele, cum ar fi coborârea "Holzriese 2", una din cele mai abrupte din Italia. Porţiunea are o înclinare de 71% şi acoperă cu o lungime de 700 m o diferenţă de altitudine de 300 m. Pe Rotwandwiesen vă atrage o porţiune de competiţie cu cronometru pentru toţi iubitorii de viteză. La San Candido vă stau la dispoziţie cca. 8 km de pârtii în domeniul schiabil Haunold. Cine vrea să parcurgă o dată întreaga vale, o poate face pe „Giro Delle Cime" (Sextner Dolomiten-Runde). Traseul de o zi duce peste 5 munţi şi în jur de 30 km de pârtii, acoperiţi în jur de 9700 m diferenţă de altitudine.

Pentru a nu pune frână distracţiei pe plăci, în iarna 2014/2015 domeniul a mai crescut un pic. Cu cabina de 8 locuri "Drei Zinnen" domeniul parţial a Monte Elmo a re legătură la Roda di Vaèl, ceea ce a adus cu sine 2 noi pârtii de 5 km.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Sesto

Multe domenii schiabile din Italia oferă pârtii care în anumite momente se deschid şi seara. Aşa distracţie pe pârtii poate continua după căderea nopţii. Domeniul schiabil Drei Zinnen Dolomiten este unul din ele, unde vă stă la dispoziţie o pârtie de schi cu nocturnă. În apropiere de Sesto vă puteţi da mereu cu nocturnă marţea şi vinerea de la 19:00 la 22:00 la Haunold. Pârtia de cca. 3 km aprinde în aceste zile în această perioadă instalaţia de nocturnă. Pe lână schiul cu nocturnă la Haunold puteţi face şi derdeluş la lumina reflectoarelor. Apoi puteţi merge la refugiul Riese-Haunold şi termina seara în mod plăcut.

Après-Ski Sesto

Când se încheie ziua de schi, atmosfera în domeniul schiabil familiar este mai degrabă liniştită. Nu trebuie însă să mergeţi acasă, puteţi încheia ziua la localurile tradiţionale sau restaurante şi cafenele tipice.

Toţi cei care vor să fie încă activi şi după schi, îi aşteaptă în Sesto posibilităţi de patinaj sau ice-stock (asemănător curling), precum şi câteva derdeluşuri în apropiere. Ca program alternativ la sporturile de iarnă cei doritori de mişcare pot juca tenis, sau vizita piscina locală.

Snowpark: Drei Zinnen Snowpark Sesto

Domeniul schiabil Sextner Dolomiten vă aşteaptă cu 3 funparks: Tre Cime/Drei Zinnen Snowpark în Helm, Snowpark-ul de la Valle di Braies/Pragser Tal precum şi Shaka Snowpark in Dobbiaco/Toblach.

Snowpark-ul Tre Cime este cel mai mate dintre ele şi este împărţit în două zone: KIDS Learn Park şi Easy/Medium Park, este deci perfect pentru începători. La Kids Park se poate distra următoarea generaţie de freestyleri, pe 3 kickere şi o mică Whoops-Line. Easy/Medium Park vă oferă 8 kickere, diverse boxe şi o zonă interesantă de Jib.

La Dobbiaco vă aşteaptă singurul Big Airbag din Valle di Pusteria, ideal pentru antrenament la salturi. În Funpark Rienz de 260 m se întind 6 jumps şi 10 rails.

Oferta de freestyle este completată cu Kids Skicross Park în domeniul schiabil Haunold. Pe legendara pârtie de cupă mondială de skicross se pot da acum şi amatorii. Oferă 6 curbe abrupte, 12 waves şi 4 kickere.

Domeniul schiabil Drei Zinnen Dolomiten nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Drei Zinnen Dolomiten

Raportul pentru Drei Zinnen Dolomiten este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex