Evaluările turiştilor

Sesto

28 Nr. evaluări:

100 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,1
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
3 Zinnen Dolomiten
Cel mai înalt punct: 2.200 m
Cel mai jos punct: 1.130 m
Cota staţiune: 1.310 m
Instalaţii pe cablu: 39
Teleschiuri: 27
Telescaune: 6
Telecabine: 6
Total pârtii: 116 km
Pârtii:
54 km
Pârtii:
50 km
Pârtii:
12 km

Vacanță ski Sesto - Staţiunea celor Tre Cime

Sesto

La finalul văii Alta Pusteria este situat unul din cele mai frumoase locuri din Tirolul de sud. Chiar pe centru, flancată de mai multe vârfuri de peste 3000 m veţi găsi staţiunea principală Sesto, la 1310 m. Alpiniştii, iubitorii de natură, romanticii şi cei interesaţi de cultură găsesc aici un loc de pornire perfect pentru o vacanţă variată la schi. Pe lângă domeniul schiabil situat chiar mai sus de staţiune aşezarea Sesto ea însăţi oferă multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. Pe lângă schi 3 derdeluşuri diferite, cu până la 6,5 km lungime. Rotwand-Bahn aprinde seara nocturna şi vă puteţi da cu săniuţa până vine timpul să luaţi o gustare la unul din refugiile din apropiere.

Dacă vreţi să încheiaţi ziua ceva mai liniştit puteţi alege de exemplu o plimbare cu sania trasă de cai, la joacă vă aşteaptă o partidp de ice-stock (asemănător curling) la Sportcenter Dolomitarena Sexten şi pentru a vă pune forţa la încercare la Nordic Arena puteţi face căţărări. În stil futurist din sticlă şi lemn este cea mai înaltă instalaţie de căţărări de sală din Italia, cu 23 m. Pentru drumeţii regiunea este ideală, şi oferă o reţea desă de trasee.

Holiday region 3 Zinnen Dolomites

Holiday region 3 Zinnen Dolomites este o regiune de vacanţă de vis! Ţara celor Tre Cime/Drei Zinnen (2.999 m) oferă multă varietate: pârtii perfecte, refugii rustice, pârtii de schi fond, staţiuni micuţe şi frumoase, oferă variate de timp liber - toate acestea pe fundalul perfect al Dolomiţilor, care sunt patrimoniu mondial UNESCO! Aşa Alta Pusteria este o destinaţie ideală pentru o vacanţă frumoasă. Pentru toţi fanii disciplinelor nordice posibilităţile sunt nu mai puţin de grandioase! Descoperiţi 200 km de pârtii de schi fond şi întâlniţi-vă cu elita spotului care participă la renumita competiţie de cupă mondială care are loc aici.

Drum Sesto

  • Tren: San Candido/Inninchen (cca. 7,5 km), Sillian/Weitlanbrunn (AT) (cca. 16 km)
  • Avion: Innsbruck (cca. 145 km), Veneţia (cca. 170 km), Klagenfurt (cca. 200 km)

Cazare în Sesto

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Sesto

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter