Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Bressanone

78 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Gitschberg Jochtal-Brixen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.510 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 1.067 m Total pârtii: 98 km
Cota staţiune: 560 m
Pârtii:
38 km
Instalaţii pe cablu: 25
Pârtii:
37 km
Teleschiuri: 9
Pârtii:
23 km
Telescaune: 7

Domeniu schiabil Gitschberg Jochtal-Brixen

Skipass-ul "Gitschberg Jochtal-Brixen" permite distracţie şi varietate pentru fiecare pe cca. 98 km de pârtii în Brixen-Plose şi Gitschberg-Jochtal. La doar 7 km de Brixen muntele local "Plose" pentru schi la altitudini între 1060 şi 2505 şi o vedere extraordinară asupra Dolomiţilor. Domeniul schiabil oferă în total 43 km de pârtii acoperite de 9 instalaţii pe cablu şi este foarte potrivit pentru familii. . Cei mai mici se pot da pe panta de antrenament de la Randötschlift sau la Kinderland. Dar şi pentru părinţi există ceva ofertă, cum ar fi "Trametsch", cu 9 km şi 1400 m diferenţă de nivel cea mai lungă coborâre din Tirolul de Sud. Pe lângă pârtii şi refugii pe Plose îi aşteaptă pe turişti mult mai multă distracţie, freestylerii şi snowboarderii la Funpark Plose şi iubitorii de viteză se pot cronometra la Plose Speed Check - instalaţia este chiar vis-a-vis de instalaţia de munte a Schönbodenliftes. Domeniu schiabil alăturat - Gitschberg-Jochtal - pune la dispoziţie 16 instalaţii pe cablu şi 55 de km de coborâri bune pentru familii şi ca bonus de pe Gitschberg o vedere panoramică de 360° asupra numeroaselor vârfuri de peste 3000 m.

Extinderea skipass-ului la "Dolomiti Superski" vă pune sub plăci 12 domenii schiabile cu cca. 1200 km de pârtii (v. Regiunea de schi)

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Bressanone

Pentru a încheia în mod corespunzător ziua reuşită la schi vă stau la dispoziţie diverse posibilităţi în Bressanone: pe lângă pârtii câteva refugii şi baruri de Après-Ski, apoi multe restaurante şi alte localuri gastronomice cu ambient plăcut şi meniuri variate. Cei cu pofta de dulce nu pot pierde ocazia de a gusta - sau măcar adimita - cele 100 de torturi şi prăjituri delicioase create zilnic de cei 9 cofetari. Ca alternative active puteţi alege dintre drumeţii, drumeţii ghidate cu rachetele de zăpadă şi derdeluş, iar pentru relaxare sunteţi aşteptat la "AcquArena" în Bressanone cu oferte de înot, spa şi fitness.

Snowpark: Snowpark Plose Bressanone

Parcă nimic nu inspiră la zbor mai mult decât incredibilul profil al Dolomiţilor! Lăsaţi acest vis să devină realitate pe Muntele Plose, la funpark-ul cu acelaşi nume. Pe lângă pârtia Schönboden diferitele obstacole sunt potrivite pentru toate nivelele de cunoştinţe.

Funpark-ul este împărţit în o linie easy şi una pro şi are în plus o "Jib Garden" cu diverse rails. Freestylerii se pot da după plac pe numeroase boxes şi găsesc aici şi o zonă pentru ceva "Air-Time": stau la dispoziţie nu mai puţin de 10 jumps cu tables între 2 şi 16 m.

Pentru o pauză de relaxare sau pentru a analiza performanţele "competiţiei" vă aşteaptă o "Chill Area"! O fostă telecabină cu sound-system vă permite să terminaţi ziua în o atmosferă la fel de deosebita ca cea în care aţi petrecut-o!

Domeniul schiabil Gitschberg Jochtal-Brixen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Gitschberg Jochtal-Brixen

Raportul pentru Gitschberg Jochtal-Brixen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bressanone

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bressanone

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex