Vacanţe la schi fără gluten - cazări care oferă preparate fără gluten

Grâu, orz, ovăz, secară – ceea ce pentru alţii sunt ingredientele unor preparate delicioase de brutărie, trebuie evitat de persoane care suferă de celiachie. Intoleranţa la gluten ăi obligă să presteze o foarte mare atenţie ingredientelor oricărui meniu. Ceea ce în mod normal nu este o problemă în zilele noastre, în vacanţă însă poate genera multă nesiguranţă. Din acest motiv există între timp multe unităţi de cazare care sunt bine pregătite pentru cerinţele speciale ale celor care suferă de această intoleranţă.
Vă număraţi printre ei şi vreţi să petreceţi vacanţa la schi fără griji? Vă prezentăm mai jos câteva unităţi de cazare din catalogul nostru, care iau în considerare cerinţele dvs. individuale de nutriţie.

Vacanţe la schi fără gluten - cazări care oferă preparate fără gluten
Vacanţe la schi fără gluten - cazări care oferă preparate fără gluten

Hoteluri cu bucătărie pentru celiaci

Fie în Austria, Germania sau Italia - în oferta noastră găsiţi case cu bucătării pregătite şi pentru cei cu intoleranţă la gluten. Aşa poate fi toată lumea relaxat pe pârtie şi în vacanţă, pentru că nu trebuie să-ţi facă griji de sănătate în acest sens. Nu este nevoie ca vacanţa la schi să fie una unde trebuie să vă limitaţi culinar! Vacanţa trebuie să fie o plăcere din toate punctele de vedere.

De ce aspecte trebuie să ţin cont la rezervarea unei vacanţe de iarnă dacă eu sau cineva din grupul meu este celiac?

Dacă alegeţi pe pagina noastră un hotel care serveşte mese fără gluten, din acest punct de vedere nu mai trebuie să ţineţi cont de mai nimic. În motorul nostru de căutare găsiţi direct un filtru "fără gluten". Selecţionaţi-l şi astfel vă vor fi afişate doar rezultatele care corespund acestui criteriu. Desigur aveţi în continuare "sarcina" de a selecţiona ţata de destinaţie şi de a alege di numeroasele unităţi de cazare. Odată rezervat nu vă rămâne de fecut decât să vă bucuraţi de vacanţă, fără griji de serviciu de masă!