La schi în Tirol

Tirolul este cu siguranţă una dintre cele mai renumite regiuni în domeniul concediilor de iarnă. Sub sloganul „Inima Alpilor“, landul pune atât de multe oferte la dispoziţia iubitorilor de sporturi de iarnă, încât împlineşte toate dorinţele posibile. Cu siguranţă fiecare tip de sportiv îţi găseşte în această regiune întinsă şi diversificată pârtia preferată. Sunteţi curioşi cum puteţi să vă asiguraţi o vacanţă la schi în Tirol? Aruncaţi acum o privire peste ofertele noastre!

La schi în Tirol
La schi în Tirol

Regiunea de schi Tirol

Tirolul este probabil cel mai cunoscut nume din Alpi. Cu în jur de 80 de domenii schiabile are multă bucurie de oferit schiorilor de toate nivelele de cunoştinţe. ŞI toamna sau primăvara se pot practica aici sporturi de iarnă, deoarece pârtiile glaciare sunt pregătite pentru schiori până în iunie! Greu este de ales dintre diferitele modalităţi, toate prezente: patinaj, săniuş, drumeţii pe zăpadă, plimbări cu sania trasă de câini şi multe, multe altele.

La schi în Tirol

La altitudini între 600 şi 3340 m găsiţi în Tirol un total de în jur de 3400 de kilometri de pârtie variaţi, cu toate gradele de dificultate. Cu instalaţiile pe cablu confortabile şi infrastructura modernă această regiune este foarte îndrăgită, atât de începători cât şi de avansaţi. De exemplu pentru familii sunt ideale numeroasele pârtii albastre, verzi şi roşii. Profesioniştii, care îşi doresc şi ceva pârtii negre, pot alege dintre destinaţiile din regiunile Arlberg şi Zillertal. Şi freestylerii şi schiorii pe timp de noapte au de unde alege, unde să petreacă câteva ore pe schiuri şi după apusul soarelui.

Deoarece în Tirol se află multe domenii schiabile cu legături directe în domeniu, skipass-urile de aici vă conferă multă libertate şi varietate. Pentru copii şi persoanele de vârsta a treia se oferă reduceri în majoritatea domeniilor. Cel mai cuprinzător card este Snow Card Tirol, valabil în întregul land federal. Bineînţeles că puteţi achiziţiona şi skipass-uri mai mici, valabile pentru fiecare domeniu în parte, bilete speciale pentru gheţar sau skipass-uri de un an pentru schiorii mereu înfometaţi de zăpadă.

Alte activităţi în Tirol

În regiunile de ski de calitate superioară, cum este Tirol, turiştii au multe posibilităţi şi în afara pârtiilor. Nu mai puţin de 4000 de km de pârtii de schi fond, 250 de derdeluşuri şi 3900 de km pentru drumeţii de iarnă - printre altele! - îîiaşteaptă aici, pentru a profita maxim de peisajele cu lacuri îngheţate şi păduri înzăpezite. Seara se pot răsfăţa în unul din numeroasele restaurante cu bucătărie tiroleză excelentă şi, după plac, un şnaps local sau două.
Inima Alpilor vă va fermeca cu siguranţă! Cu ofertele noastre în Tirol vacanţa dvs. de iarnă 2018/2019 va fi una de neuitat.