Hoteluri de schi cu jacuzzi – Relaxare şi refacere în vacanţa la schi şi de iarnă

Apă, căldură şi masaj în vacanţa la schi! Această combinaţie este tocmai ce vă oferă un jacuzzi în hotel, cunoscut şi ca whirlpool sau Hot Tub. După o zi lungă în mişcare corpul dvs. se va bucura cu siguranţă de relaxarea oferită de un jacuzzi! Aşa vă puteţi relaxa şi la schi.Informaţii despre disponibilitatea unui jacuzzi, orele de funcţionare şi eventualele costuri la destinaţie le aflaţi pe pagina fiecărei unităţi de cazare, prin click pe cazarea dorită, în descrierea unităţii de cazare şi sub punctul de meniu "Servicii/Costuri la destinaţie".

Hoteluri de schi cu jacuzzi – Relaxare şi refacere în vacanţa la schi şi de iarnă
Hoteluri de schi cu jacuzzi – Relaxare şi refacere în vacanţa la schi şi de iarnă

Ce avantaje oferă un Jacuzzi în hotelul de schi?

Un jacuzzi vă oferă, pe lângă relaxare după o zi la schi, o mulţime de alte avantaje de sănătate. O baie în jacuzzi uşurează membrele şi încheieturile, căldura are un efect pozitiv asupra tensiunii şi stimulează metabolismul. În plus, mușchii tensionați se relaxează și tensiunile din organism sunt dizolvate. După o zi lungă pe schiuri ceva timp în jacuzzi vă poate ajuta contra febrei musculare. Într-un hotel de schi cu jacuzzi puteți combina schiatul şi relaxarea în mod minunat.

Unde se află hoteluri cu jacuzzi?

Fie în Austria, Elveţia, Italia sau Germania, multe regiuni oferă hoteluri de schi cu jacuzzi, whirlpool, Hot Tub. În unele din ele vă stă la dispoziţie chiar şi un jacuzzi privat. Acesta este ideal pentru perechi, în vacanţă romantică în doi. Astfel relaxarea este maximă şi vă puteţi bucura cu atât mai mult de următoarea zi la schi. În plus de multe ori veţi găsi şi un jacuzzi în aer liber, cu vedere uimitoare asupra munţilor din jur - cu un pahar de spumant toată experienţa devine de neuitat.

Cât costă folosirea unui jacuzzi la hotel?

La multe hoteluri folosirea jacuzzi-ului este inclusă în preţul camerei, deci nu implică costuri suplimentare. Dacă nu este cazul şi există costuri le aflaţi prin click pe cazarea dorită, la descrierea hotelului, sub punctul de meniu "Servicii/Costuri la destinaţie".