Berchtesgadener Land – Fiecare staţiune o carte poştală!

La poalele impresionantului masiv Watzmann (2713 m) vă aşteaptă înzăpezita Berchtesgadener Land. O mare parte din regiune face parte din Parcul National Berchtesgaden, unicul parc naţional din Alpi care este în acelaşi timp şi un paradis pentru sporturile de iarnă. La o oră de München puteţi descoperi deja frumuseţea impresionantă a Alpilor, tot ce aveţi de făcut este să alegeţi una din unităţile noastre de cazare de vis!

Berchtesgadener Land – Fiecare staţiune o carte poştală!
Berchtesgadener Land – Fiecare staţiune o carte poştală!

Regiunea Landului Berchtesgaden

Sau, după cum spune motto-ul: Perla Alpilor. În cele cinci localităţi de vale Berchtesgaden, Bischofswiesen, Marktschellenberg, Ramsau şi Schönau am Königssee veţi găsi o combinaţie ideală între sporturi de iarnă, cure balneare, cultură şi odihnă. Fie că sunteţi un iubitor al drumeţiilor ori vreţi să înfruntaţi muntele pe schiuri ori snowboard - regiunea din jurul aşezării Berchtesgaden vă pune la dispoziţie multe variante de petrecere a timpului liber şi condiţiile perfecte ale unei destinaţii de vacanţă pentru pasionaţii de sporturi de iarnă.

La schi în Landul Berchtesgaden

Regiunea de schi am Watzmann şi Königssee este o zonă plină de viaţă cu multe posibilităţi de practicare a sporturilor de iarnă într-un concediu la schi. Aici se bucură atât părinţii cu cei mici, cât şi cei mai experimentaţi de pârtiile variate. Vă aşteaptă un total de şase domenii schiabile cu peste 60 km de pârtii, la altitudini între 600 şi 1874 m. Diversitatea pârtiilor, atât cu porţiuni plate, perfecte pentru începători, cât şi cele mai abrupte, ideale pentru cei mai experimentaţi - face ca zona să fie potrivită pentru toate tipurile de schiori: familii, începători, profesionişti şi grupuri. Acestora li se ma adaugă şi 80 km de pârtii de schi fond pentru o vacanţa la schi reuşită.

Alte activităţi în Landul Berchtesgaden

Minunata zonă montană din Landul Berchtesgaden din Germania are multe de oferit într-o vacanţă de iarnă, pe lângă schi şi snowboard. Astfel, doritorii de o plimbare cu sania trasă de cai, drumeţii de iarnă ori rute de schi fond au de unde alege în Landul Berchtesgaden. Mai mult, derdeluşul natural Hirscheckblitz vă promite o experienţă de neuitat pe pârtiile sale foarte bine preparate, speciale pentru săniuş.Descoperiţi ofertele noastre de top în Landul Berchtesgaden – cele mai bune cazări pentru o experienţă de iarnă fără limite!