Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Hüttau

20 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Salzburger Sportwelt

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.188 m Telecabine: 22
Cel mai jos punct: 600 m Total pârtii: 250 km
Cota staţiune: 697 m
Pârtii:
110 km
Instalaţii pe cablu: 97
Pârtii:
121 km
Teleschiuri: 40
Pârtii:
19 km
Telescaune: 35 Rute de schi: 18 km

Domeniu schiabil Salzburger Sportwelt

La doar 15 minute de condus de Hüttau veţi găsi accesul la "Ski amadé", cea mai mare regiune de spoturi de iarnă din Austria, în care skipass-ul inclus cu acelaşi nume vă permite acces la incredibili 760 km de pârtii şi 270 de instalaţii pe cablu. Din Flachau instalaţiile pe cablu vă duc direct la Salzburger Sportwelt şi astfel la oferta de pârtii gigantică.

Doar în Sportwelt vă stau la dispoziţie 240 km de pârtii şi 94 instalaţii pe cablu. Leagănele largi de schi Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee şi Flachau/Wagrain/St. Johann sunt atracţiile principale ale asociaţiei şi renumite şi prin intermediul a evenimente cum ar fi Cupa Mondială de Schi Alpin din Flachau. Die "Ski amadé" reuneşte regiunile Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Hochkönig, Gastein şi Großarl

În plus vă stau la dispoziţie în întregul domeniu schiabil, la refugii şi staţiile instalaţiilor pe cablu în jur de 400 de hot-spots Wi-Fi.

Pentru cei care preferă drumuri mai scurte şi preferă un număr mai mic de pârtii: în doar 20 de minute ajungeţi cu maşina la domeniul schiabil Werfenweng, cu 9 instalaţii pe cablu şi 27 de km de pârtii foarte bine pregătite şi cu toate gradele de dificultate - de la uşor la mediu, în orice caz o alegere bună pentru familii. Reperul principal este coborârea panoramică de 6 km, care acoperă 800 km de pârtii şi este destul de exigentă.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Hüttau

Pentru distracţie în afara pârtiei, vă stă la dispoziţie curling, snowtubing şi numeroase derdeluşuri în împrejurimi. Din inima staţiunii, puteţi descoperi împrejurimile prin intermediul cărărilor de drumeţii.

Hüttau este cunoscut pentru exploatarea minereurilor, ca de altfel întreaga regiune, din secolul XIV. În consecinţă, numele său se trage de la numeroasele cabane folosite în Weyeranger între Hüttau şi Niedernfritz, unde era prelucrat minereul. Azi, vizitatorii expoziţiei minei "Kupferzeche Hüttau" îşi pot face o idee despre acele vremuri. În localitatea aflaţi tot felul de curiozităţi despre mineritul în Hüttau.

Snowpark: Absolut Snowpark Hüttau

Vă așteaptă un moment special de freestyle la Shuttleberg, lângă Flachauwinkl, în Sportwelt din Salzburg. "Absolut Park" oferă tuturor celor care caută adrenalină, fie că sunt începători sau profesioniști, oportunități de top pentru a se descărca cu adevărat. Începe cu linia de kicker de 5 persoane, care pornește de la ieșirea din "Absolut Shuttle" de 6 persoane, propriul "Absolut Shuttle" al parcului. Linia își subliniază clasa cu "Spring Battle", cel mai faimos concurs de snowboard "on mountain" din Austria, care are loc aici. Direct lângă linia de kicker, se desprinde railline. Aici riderii își pot dovedi abilitățile pe Kinked Rail, Rainbow Rail, Hand Rail, diverse boxe, downrails și o Double Kinked Rail. Nu în ultimul rând, Easy Jibpark, care se desfășoară în stil skatepark, necesită creativitate și spontaneitate.

Dacă credeți că această ofertă extinsă de obstacole este tot, vă înșelați şi asta pentru că "Absolut Park" nu vă așteaptă doar cu un halfpipe suplimentar de 100 de metri lungime, cu pereți de 4 metri înălțime, ci și cu un superpipe. Monstrul lung de 160 m este situat direct deasupra stației din vale "Family Shuttle" și respectă standardele X-Games și olimpice. În plus, în parc există o "Chill House". Acolo chiar și cele mai îndrăzneţe vise de freestyle vor deveni realitate, pentru că aici veți găsi mult mai mult decât sonorizare excelentă, pereți video și suficient spațiu pentru a vă relaxa. În casa cu două etaje este şi o mini rampă de skate și o stâncă masivă de bolovani.

Din 2007, puteți găsi un alt răsfăț la muntele de transfer. Burton și echipa Absolut Park nu au ratat ocazia de a pune "The Stash" în peisajul din Flachauwinkl. Iar conceptul este unul foarte special pentru că, în armonie cu natura, creativitatea trebuie să fie dovedită aici, la obstacole parțial ascunse. Obstacolele distractive și ușoare pot fi parcurse în diferite moduri. În plus, la ieșirea de la "Powder Shuttle" se află "Lil' Stash", care este deosebit de bun pentru cei mici dintre cei creativi.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Salzburger Sportwelt nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Salzburger Sportwelt

Raportul pentru Salzburger Sportwelt este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Hüttau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Hüttau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex