Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Zell am See

775 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,8
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Schmittenhöhe - Zell am See
Cel mai înalt punct: 2.000 m
Cel mai jos punct: 760 m
Cota staţiune: 750 m
Instalaţii pe cablu: 28
Teleschiuri: 9
Telescaune: 10
Telecabine: 9
Total pârtii: 77 km
Pârtii:
30 km
Pârtii:
28 km
Pârtii:
19 km
Rute de schi: 8 km

Oferte ski Zell am See – Panoramă, gheţar, munte, lac!

Zell am See

Unde este situat Zell am See?
Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria. Cazarea oferită este la pensiuni şi apartamente confortabile, în Zell am See sau Maishofen, la aprox. 3 km depărtare în direcţia Saalbach-Hinterglemm.

Ce se întâmplă în Zell am See?
În calitate de centru turistic și capitală a regiunii Pinzgau, Zell am See oferă tot ce-și dorește inima dumneavoastră. Pe lângă sporturile de iarnă și accesul perfect la mai multe domenii schiabile din apropiere, Zell am See oferă multe alte evenimente și oportunități de recreere. De la concerte de vară, festivaluri de munte, curse de iarnă cu sănii trase de câini sau patinaj pe gheață pe lacul Zell: aproape nimic nu este imposibil să nu fie oferit. Pentru toți cei care doresc să-și pună în continuare norocul la încercare seara, cazinoul din Zell am See este recomandat cu căldură. Cei care caută relaxare o vor găsi nu numai în natura înconjurătoare, ci și în TAUERN SPA din apropiere. În timpul verii, numeroasele plaje din jurul cristalinului Zeller See oferă de toate, de la schi nautic la sărituri. Iarna, pe de altă parte, în Zell am See puteți face snowkiting, mers pe jos nordic sau clasicul schi.

Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun este situată în inima landului Salzburg şi este una din cele mai cunoscute şi importante regiuni turistice ale Austriei. Este înconjurată de vârfurile Kitzsteinhorn (3.203 m), Schmittenhöhe (2.000 m) şi Maiskogel (1.675 m) şi asociată cu Hohen Tauern - această regiune de vacanţă este un sinonim pentru distracţie totală la schi! În special localităţile Zell, situată romantic lângă lac şi învecinata Kaprun vă aşteaptă cu tot ceea ce este necesar pentru vacanţă reuşită la schi. Pe lângă pârtii foarte variate şi zăpadă asigurată datorită gheţarului Kitzsteinhorn, vă oferă în plus un program foarte larg Après-Ski şi timp liber.

Drum Zell am See

  • Tren: Zell am See (la destinaţie)
  • Avion: Salzburg (cca. 80 km), Innsbruck (cca. 150 km), München (cca. 200 km), Klagenfurt (cca. 225 km)

Cazare în Zell am See

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Zell am See

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex