Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Zell am See

742 Nr. evaluări:

80 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 8,0
Informaţii despre domeniul schiabil
Schmittenhöhe - Zell am See
Cel mai înalt punct: 2.000 m
Cel mai jos punct: 760 m
Cota staţiune: 760 m
Instalaţii pe cablu: 26
Teleschiuri: 7
Telescaune: 10
Telecabine: 9
Total pârtii: 77 km
Pârtii:
30 km
Pârtii:
28 km
Pârtii:
19 km
Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Schmittenhöhe - Zell am See

Domeniu schiabil Schmittenhöhe - Zell am See

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun.

Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 47 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3203 m altitudine.

Cu ai săi 61 km de pârtii Gheţarul Kitzsteinhorn vă aşteaptă cu pârtii de dificultate medie, potrivite în special pentru începători şi cei care o zi le schi liniştită. Pârtiile largi pentru carving şi coborârile lungi, "atletice", cum ar fi cea de 5 km de la instalaţia Magnetköpfl fac inima oricărui schior să bată mai tare. De la Kaprun ajungeţi la gheţar cu Gletscherjet sau Panoramabahn, sau cu noua K-onnection direct din centrul staţiunii. De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (la cota 2000). Aici se vor simţi ca acasă şi începătorii şi cei cu experienţă. Cei cu un nivel şi mai avansat pot profita de coborârea Trassa - cea mai dificilă din întrega regiune şi cu peste 4 km lungime, Black Mamba în schimb le oferă o provocare considerabilă cu unghiul său de 63%.

Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii şi începători, cu multe pârtii albastre şi largi. Instalaţia vă oferă în plus şi posibilitatea unei coborâri de 7 km - cea mai lungă din regiune.

Fiecare din cele 3 domenii schiabile este bine pregătit pentru vizita dvs. cu un funpark propriu, cu tables, slides şi jumps, dar şi pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da după plac pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte.

Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. Până în 2023 Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Zell am See

Printre domeniile schiabile ale Austriei care au posibilităţi de schi în nocturnă de oferit se numără şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun. Schiatul după apusul soarelui are loc aici la instalaţia Ebenbergbahn, chiar în în Zell am See. Instalaţia încheie programul de zi în zilele cu schi în nocturnă deja la ora 15:00, în fiecare în fiecare marţi, joi şi vineri reia funcionarea - cu iluminare artificială 18:30-21:00, pentru pârtia de cca. 1,5 km "Nightslope". Un alt avantaj este vederea deosebit asupra caselor iluminate ale Zell am See, posibilă de pe pârtie doar la schi pe timp de seară. Un skipass valabil mai multe zile permite accesul fără alte costuri, altfel puteţi cumpăra la destinaţie un bilet doar pentru schi în nocturnă.

Après-Ski Zell am See

Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer. Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Off Piste Bar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Zell am See

Cele trei domenii schiabile oferă o gamă largă de activități de freestyle. Prima este la Kitzsteinhorn, unde în Kitzsteinhorn Snowpark, patru zone variate îi așteaptă pe amatorii de adrenalină și de freestyle.

Cele trei domenii schiabile oferă o gamă largă de activități de freestyle. Prima este la Kitzsteinhorn, unde în Kitzsteinhorn Snowpark, patru zone variate îi așteaptă pe amatorii de adrenalină și de freestyle.

În "Easy Park", copiii și începătorii pot face cunoștință cu freestyle-ul, iar riderii avansați își pot dezvolta abilitățile. Există o Rainbow Box, o Wave Box, o Down Rail și trei kickeri, printre altele. În "Central Park" se întâlnesc profesioniști și rideri avansați. O barieră de 9 m, diverse șine și kickeri (5 - 13 m) și un knuckle nu lasă nimic de dorit. În vârf, la o altitudine de 2.900 m, se află și "Parcul Ghețarilor", care este deschis doar toamna și primăvara. Pe lângă snowpark-uri, există și o linie de vultur cu obstacole pentru începători și experți, precum și un punct culminant absolut, superpipe-ul de 150 m lungime și 6,5 m înălțime - cel mai mare halfpipe din Austria.

Mai multă acțiune în parcul de distracții "Schmitten" de pe Schmittenhöhe. Parcul oferă obstacole, cum ar fi șine, box-uri și kickers și este destinat în primul rând începătorilor și riderilor avansați. Distracția este promisă și de "Schmitten XXL", o pârtie de distracție lungă de 1.300 m, cu o pistă de valuri, sărituri, tuneluri etc.

În cele din urmă, un alt parc se adresează în primul rând familiilor cu copii: "Schmidolin's Dragon Park" le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a face primii pași în freestyle, cu piste de valuri și rampe mici. Un alt punct de atracție este Kidsslope de pe Glocknerwiese.

Domeniul schiabil Schmittenhöhe - Zell am See nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Schmittenhöhe - Zell am See

Raportul pentru Schmittenhöhe - Zell am See este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Zell am See

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Zell am See

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex