Award
Evaluările turiştilor

Zell am See

16 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Schmittenhöhe - Zell am See

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.000 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 760 m Total pârtii: 77 km
Cota staţiune: 750 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
28 km
Teleschiuri: 9
Pârtii:
19 km
Telescaune: 10 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Schmittenhöhe - Zell am See

Cu skipass-ul Ski Alpin Card aveţi acces la un total de 408 km de pârtii în Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun.

Zell am See/Kaprun vă permite accesul la peste 49 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3 029 m altitudine.

Cu cei 61 km de pârtii, Kitzsteinhorn oferă în principal pârtii de nivel intermediar pentru începători și schiori de plăcere. Pantele largi de carving și pârtiile lungi și sportive, cum ar fi pârtia de 5 km de la stația superioară a Gletscherjet 4, fac inimile schiorilor să bată mai repede. Pe de altă parte, experții care caută adrenalina supremă, se vor simți bine pe Black Mamba, care are o pantă de până la 63%. De la Kaprun puteți ajunge la ghețar cu Gletscherjet și Panoramabahn sau direct din centrul orașului cu MK Maiskogelbahn și K-onnection, ambele construite în 2019.

Din Zell am See puteți ajunge rapid la domeniul schiabil Schmittenhöhe (2.000 m) cu CityXpress, TrassXpress sau Schmittenhöhenbahn. Domeniul oferă pârtii de toate nivelurile de dificultate. Experții își încearcă norocul pe pârtia Trass, lungă de 4 km, considerată cea mai dificilă din întregul domeniu schiabil și una dintre cele mai abrupte pârtii din întregul land Salzburg.

Pe de altă parte, domeniul schiabil Maiskogel este potrivit în special pentru familii şi începători, având o proporție mare de pârtii largi și albastre. La stația superioară a telecabinei Almbahn, pasionații de sporturi de iarnă vor găsi, de asemenea, cea mai lungă pârtie din regiunea de schi, de aproximativ 7 km.

Fiecare din cele 3 domenii schiabile are propriul parc de distracții cu tables, slides şi jumps. Și pentru freerideri există posibilităţi suficiente: 5 rute de freeride, ideal acompaniate de un sistem informativ cuprinzător cu diverse Info-Points şi o Info-Base. La Schmittenhöhe vă puteţi da de exemplu, după plac, și pe teritoriul schiabil fără pârtii bătute de mai jos de instalaţia Sonnkogelbahn.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See și Kaprun oferă WiFi gratuit în diverse puncte de acces în domeniul de schi. Este o joacă de copil să accesezi rețeaua Wi-Fi și să navighezi pe internet, să descarci cele mai recente rapoarte de zăpadă sau să postezi fotografii!

Din decembrie 2019 este asigurată o legătură directă între Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Nou-nouţa zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Viehhofen în Glemmtal. Între Viehhofen şi Vorderglemm circulă în plus şi un skibus. În anii care urmează Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu - cel mai mare cu legături directe din Austria! Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Zell am See

Printre domeniile schiabile ale Austriei care au posibilităţi de schi în nocturnă de oferit se numără şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun. Schiul după apusul soarelui are loc aici la instalaţia Ebenbergbahn, chiar în în Zell am See. Instalaţia încheie programul de zi în zilele cu schi în nocturnă deja la ora 15:00, în fiecare în fiecare joi reia funcionarea - cu iluminare artificială 18:30-20:30, pe pârtia de cca. 1,5 km "Nightslope". Un alt avantaj este vederea deosebit asupra caselor iluminate ale Zell am See, posibilă de pe pârtie doar la schi pe timp de seară. Un skipass valabil mai multe zile permite accesul fără alte costuri, altfel puteţi cumpăra la destinaţie un bilet doar pentru schi în nocturnă.

Après-Ski Zell am See

Après-Ski se scrie în Zell am See şi în Kaprun cu majuscule. Multe cabane confortabile și stații de gustări sunt deja o mare atracție în timpul zilei de schi. Se recomandă în special barul après-ski "Schnapshansbar" de pe Schmittenhöhe sau barul rustic și confortabil "Pinzgauer Hütte".

eara, numeroasele baruri après-ski, pub-uri și discoteci din Kaprun sau Zell am See vă invită să petreceți. În baruri și cluburi precum "Off Piste Bar", "Crazy Daisy" sau "Diele", puteţi face din noapte zi.

Numeroase alte activități, cum ar fi săniușul (ziua și noaptea), patinajul pe gheață, schi fond sau o vizită la parcul de distracții acvatic cu saună completează gama largă de activități. Cei care vor să zboare la înălțime pot îndrăzni să facă un salt cu parașuta, pot plana deasupra regiunii cu deltaplanul sau se pot bucura de priveliște cu un planor. O plimbare prin zona pietonală, cu magazine și cafenele, oferă, de asemenea, varietate.

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Zell am See

Cele trei domenii schiabile oferă o gamă largă de activități de freestyle. Prima este la Kitzsteinhorn, unde cinci zone variate îi așteaptă pe amatorii de adrenalină și de freestyle la Kitzsteinhorn Snowpark.

În "Easy Park", copiii și începătorii pot face cunoștință cu freestyle-ul, iar cei avansați își pot dezvolta abilitățile. Există, printre altele, o Rainbow Box, o Wave Box, un Down Rail și trei kickere. În "Central Park" și "South Central Park", profesioniștii se întâlnescu cu cei avansați. O barieră de 9 m, diverse rails și kickere (5 - 13 m) și un knuckle nu lasă de dorit. În vârf, la o altitudine de 2.900 m, se află și "Glacier Park", care este deschis doar toamna și primăvara. Pe lângă snowpark-uri, există și o eagle line cu obstacole pentru începători și experți, precum și punctul culminant absolut, superpipe-ul de 150 m lungime și 6,5 m înălțime - cel mai mare halfpipe din Austria.

Mai multă acțiune găsiți în parcul de distracții "Schmitten" de pe Schmittenhöhe. Parcul oferă obstacole, cum ar fi rails, boxes și kickere și este destinat în primul rând începătorilor și celor avansați. Distracția este promisă și de "Schmitten XXL", o pârtie de distracție lungă de 1.300 m, cu o pistă de valuri, sărituri, tuneluri etc.

În cele din urmă, un alt parc se adresează în primul rând familiilor cu copii: "Schmidolin's Dragon Park" le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a face primii pași în freestyle, cu piste de valuri și rampe mici. Un alt punct de atracție este Kidsslope de pe Glocknerwiese.

Domeniul schiabil Schmittenhöhe - Zell am See nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Schmittenhöhe - Zell am See

Raportul pentru Schmittenhöhe - Zell am See este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Zell am See

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Zell am See

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter