Evaluările turiştilor

St. Johann in Tirol

126 Nr. evaluări:

91 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,2
Planul pârtiilor
3 Länder Freizeit-Arena
Planul pârtiilor 3 Länder Freizeit-Arena
Informaţii despre domeniul schiabil
3 Länder Freizeit-Arena
Cel mai înalt punct: 1.860 m
Cel mai jos punct: 640 m
Cota staţiune: 659 m
Instalaţii pe cablu: 51
Teleschiuri: 26
Telescaune: 17
Telecabine: 8
Total pârtii: 171 km
Pârtii:
84 km
Pârtii:
74 km
Pârtii:
13 km
Rute de schi: 3 km

Vacanță ski St. Johann - Vacanţa mai din plin!

St. Johann in Tirol

Staţiunea St. Johann este situată la 659 m altitudine într-o vale însorită dintre renumiţii munţi Kitzbüheler Horn şi Wilden Kaiser, chiar la poalele domeniului schiabil Kitzbüheler Horn, pe partea nordică. Aceasta însă nu este cunoscută doar pentru sporturile de iarnă, ci şi datorită numeroaselor baruri, cafenele și refugii. Pasionaţii de shopping vor găsi magazine pe placul lor în centrul frumosului orăşe. Ptrintr-un tunel traficul de tranzit este ţinut departe de centrul localităţii şi astfel nimic nu stă în calea unei plimbări plăcute. Spre deosebire de mondena vecină Kitzbühel, aici Jetset şi Haute Couture sunt cuvinte necunoscute. Accentul este pus pe tarife moderate şi infrastructură pentru familii. Dacă ceea ce căutaţi este o combinaţie între distracţie la schi, ospitalitate şi mâncare bună, aici trebuie să ajungeți!

Alpii Kitzbühel

Legendara coborâre pe “Streif” în Kitzbühel este simbolul uneia din cele mai bogate în tradiţie regiuni de schi ale Alpilor. Schiaţi acolo unde în fiecare an cei mai buni schiori ai lumii luptă pentru coroana acestui sport şi exploraţi domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din Europa cu telecabina 3S-Bahn, care are o podea de sticlă, pentru a face experienţa unică şi mai spectaculoasă.

Cu SuperSkiCard și ai săi 2780 km de pârtii, regiunea de schi a Alpilor Kitzbühel este perfectă pentru schi, însă nici ofertele de timp liber şi numeroasele evenimente sportive şi sociale nu lipsesc şi transformă un concediu aici într-o experienţa unică. Nu doar la competiţia Hahnenkammrennen se adună aici celebrităţi din întreaga lume, pentru a vedea şi a se prezenta. Ziua plină la schi sau snowboard o puteţi încheia ideal profitând de posibilităţile de Après-Ski inegalabile şi de excelentele oferte culinare.

Drum St. Johann in Tirol

  • Tren: St. Johann in Tirol (la destinaţie)
  • Avion: Salzburg (cca. 60 km), Innsbruck (cca. 100 km), München (cca. 160 km)

Cazare în St. Johann in Tirol

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski St. Johann in Tirol

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter