Award
Evaluările turiştilor

St. Johann in Tirol

126 Nr. evaluări:

91 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,2

Domeniu schiabil 3 Länder Freizeit-Arena

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.860 m Telecabine: 8
Cel mai jos punct: 640 m Total pârtii: 171 km
Cota staţiune: 659 m
Pârtii:
84 km
Instalaţii pe cablu: 51
Pârtii:
74 km
Teleschiuri: 26
Pârtii:
13 km
Telescaune: 17 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil 3 Länder Freizeit-Arena

Skipass-ul "3 Länder Freizeit-Arena" vă permite să folosiți un total de aproximativ 171 de kilometri de pârtii și 61 de teleschiuri. Pe lângă St. Johann în Tirol/Oberndorf, sunt incluse în skipass și domeniile schiabile Erpfendorf, Pillersee/Buchensteinwand, Kirchdorf, Steinplatte Waidring, Winklmoosalm - Reit im Winkl, precum și instalațiile pe cablu Heutal Unken și Lofer/Almwelt.

Între renumitul Kitzbüheler Horn, aici numit cu afecţiune "St. Johanner Horn" şi Wilden Kaiser veţi găsi staţiunea St. Johann. Datorită situării convenabile pe panta nordică, siguranţa în ceea ce priveşte existenţa zăpezii este foarte ridicată şi în primăvară, la 90% din piste fiind posibilă înzăpezirea artificială. Cel 40 de km de pârtii din St. Johann în Tirol-Oberndorf se întind între 659 şi 1.604 m altitudine şi pot fi accesaţi fără probleme cu 10 de instalaţii pe cablu. Puteți ajunge în vârful Harschbichl prin intermediul a 3 telecabine care urcă din diferite părți ale muntelui.

Pârtiile, în marea lor majoritate uşoare sau medii, sunt în special îndrăgite de familii şi începători. Însă şi schiorii cu experienţă vor găsi câte ceva pe placul lor aici, cum ar fi pârtia neagră de 3 km FIS Sauregg de la Penzing la Oberndorf.

Celor care doresc varietate le este recomandat skipass-ul SuperSkiCard (vezi regiunea de schi). Acesta este valabil de exemplu şi în regiunile Wilder Kaiser - Brixental, 3 Länder Freizeit-Arena şi Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), Regiunea de schi Dachstein West sau Zell am See - Kaprun - peste 2750 km de pârtii în 21 regiuni de schi din Tirol sau Salzburg.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Johann in Tirol

"Mâncarea și băutura țin împreună trupul și sufletul". În numeroasele restaurante, cabane și hanuri de munte din St. Johann in Tyrol veți găsi adesea mâncăruri tradiționale deosebite. Bucătăria din Alpii Kitzbühel este gustoasă și versatilă. Aceasta variază cu mâncăruri tiroleze locale, cum ar fi Kaiserschmarrn, Gröstl și Backhendl,și mâncăruri naționale și internaționale rafinate.

Snowpark: St. Johann in Tirol St. Johann in Tirol

Cel mai popular și bine cunoscut domeniu schiabil pentru siguranţa de zăpadă din Alpii Kitzbühel are atuuri nu numai cu frumoase pârtii de schi și trasee pentru non-freestyle, de asemenea este bine cunoscut de cei cărora le place riscul. În domeniile schiabile 3-Länder Freizeit-Arena este un snowpark şi două fun slopes, una dintre ele aflându-se în St. Johann in Tirol.

Snowpark-ul Steinplatte se întinde într-o zonă însorită şi centrală, chiar de la a 4-a pârtie din domeniul schiabil Steinplatte, la cca.15 km de St. Johann in Tiro. Parcul se întinde pe toată lungimea acoperită de instalaţia pe cablu a instalaţiei pe cablu cu 8 locuri Kappelenbahn. Patru lines, împărţite în trei secţiuni cu grade diferite de dificultate (Fun-Easy-Medium-Pro) vă aşteaptă la distracţie. Atmosfera relaxantă, elemente creative şi personal calificat ce se îngrijeşte zilnic de parc fac ca experienţa fiecărui freestyler să fie cu adevărat deosebită.

Domeniul schiabil 3 Länder Freizeit-Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor 3 Länder Freizeit-Arena

Raportul pentru 3 Länder Freizeit-Arena este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Johann in Tirol

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Johann in Tirol

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter