Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Tschagguns

10 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,5
Informaţii despre domeniul schiabil
Golm
Cel mai înalt punct: 2.110 m
Cel mai jos punct: 650 m
Cota staţiune: 685 m
Instalaţii pe cablu: 11
Teleschiuri: 4
Telescaune: 4
Telecabine: 3
Total pârtii: 27 km
Pârtii:
13 km
Pârtii:
12 km
Pârtii:
2 km
Rute de schi: 17 km

Oferte ski Tschagguns – Sat de munte idilic în Raticon!

Tschagguns

Localitatea Tschagguns este situată în frumoasa Vale Gauer din Vorarlberg. Deşi centrul satului se află la o altitudine de 685 m deasupra nivelului mării, domeniul localităţii cuprinde mai multe cătune aflate la înălţimi de până la 1200 m. Aproape 2000 de locuitori vieţuiesc în satul de la poalele impunătorilor Munţi Reticon. Valea Gauer se încheie cu Vf. "Drei Türmen", care aparţine Grupei Muntoase Drusenfluhgruppe, această regiune fiind considerată una dintre cele mai frumoase din Alpii Orientali. Valea se încheie cu un peisaj sălbatic, străjuit de maiestoasele formaţiuni stâncoase.

Tschagguns se găseşte în inima domeniului Montafon, între localităţile Schruns şi Golm, la poalele masivului Tschagguns Mittagsspitze (2168 m). De aici sunt doar câţiva km depărtare până la primele instalaţii pe cablu, care oferă accesul în domeniile Golm şi Silvretta Montafon. În Tschagguns infrastructura turistică este formată din mai multe hoteluri şi case de oaspeţi, cu o atmosferă primitoare. La loc de cinste este biserica Marien-Wallfahrtskirche din secolul al XV-lea. În localitatea învecinată Schruns, care este şi principala aşezare din Montafon, centrul vechi vă aşteaptă la socializare. Tot aici se desfăşoară diverse evenimente importante, cum este cupa mondială Montafon, cu multe activităţi live internaţionale. În Tschagguns este şi gară, iar trenul străbate şi localitatea Schruns.

Montafon

Valea alpină Montafon de 39 km iese în mod deosebit în evidenţă datorită multelor aşezări mici şi tradiţionale şii o atitudine foarte responsabilă în ceea ce priveşte monumentele naturale - din care are din plin! Pentru prezervarea naturii şi a tradiţiilor local a fost fondată asociaţia "bewusstmontafon" ("ConştientMontafon"), al cărei logo împodobeşte produsele alimentare locale. Staţiunile sunt liniştite şi îşi aşteaptă oaspeţii cu diferite domenii schiabile atractive, departe de agitaţia centrelor turistice dar cu numeroase posibilităţi de drumeţii cu sau fără rachete de zăpadă, schi fond, derdeluşuri şi patinaj.

Drum Tschagguns

  • Tren: Tschagguns (în localitate), Schruns (cca. 5 km)
  • Avion: St. Gallen (cca. 70 km), Friedrichshafen (cca. 100 km), Innsbruck (cca. 140 km)