Evaluările turiştilor

Mariapfarr

15 Nr. evaluări:

100 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,3
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Fanningberg
Cel mai înalt punct: 2.115 m
Cel mai jos punct: 1.497 m
Cota staţiune: 1.119 m
Instalaţii pe cablu: 5
Teleschiuri: 3
Telescaune: 2
Telecabine: 0
Total pârtii: 30 km
Pârtii:
13 km
Pârtii:
7 km
Pârtii:
10 km
Rute de schi: 1 km

Vacanță ski Mariapfarr - cel mai însorit sat austriac!

Mariapfarr

Localitatea Mariapfarr este una dintre cele 15 comunități din pitorescul Lungau. Centrul satului este situat la cota 1119 m și este astfel practic în mijlocul pitorescului peisaj montan din landul Salzburg. Datorită expunerii sale într-o vale înaltă și spațioasă, satul se bucură de multe ore de soare pe an și este considerat chiar cel mai însorit loc din Austria. Aerul curat de munte și situarea excelentă fac din Mariapfarr o stațiune climaterică foarte căutată.

Punctul de atracție culturală și istorică din centrul satului este biserica de pelerinaj impunătoare "Unsere Liebe Frau". Este parohia originară din Lungau și un important loc de pelerinaj în arhidieceza de Salzburg. Muzeul parohial și de pelerinaj este atașat bisericii și este dedicat colindului de Crăciun "Silent Night, Holy Night", celebru în întreaga lume, despre care se spune că a fost scris la Mariapfarr la începutul secolului al XIX-lea. Cu toate acestea, nu numai clădirile sacre și muzeele din sat merită vizitate.

Iubitorii de natură și pasionații de sporturi active vor găsi numeroase activități de agrement în zonă. În primul rând schiul, dar și schiul de tură, drumețiile de iarnă, săniușul, schiul fond, călăria sau patinajul pe gheață constituie activităţi pe care le puteţi desfăşura în zonă. Cu Centrul Vital și Wellness Samsunn, Mariapfarr oferă și un centru de sănătate respectabil, cu saună.

Lungau

Regiunea însorită Lungau se întinde pe un platou înalt în sudul landului Salzburg și este o regiune de vacanță minunată pentru schiorii de toate nivelurile. Domeniile schiabil minunate oferă oportunități excelente atât pentru familiile cu copii, cât și pentru pasionații de schi avansat, precum și un program atractiv de agrement - suficiente motive întemeiate pentru o vacanţă aici în cea mai frumoasă perioadă a anului. Orașele din regiune sunt pline de atracții turistice: muzee și expoziții, castele, palate, precum și monumente și biserici vă așteaptă să le vizitați. De asemenea, merită menționat faptul că Lungau, împreună cu munții vecini Nockberge din Carintia, este al șaptelea și cel mai mare parc al biosferei UNESCO din Austria!

Drum Mariapfarr

  • Tren: Tamsweg (cca. 10 km), Spittal-Millstätter See (cca. 60 km)
  • Avion: Salzburg (cca. 120 km), Klagenfurt (cca. 105 km), Innsbruck (cca. 300 km)

Cazare în Mariapfarr

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Mariapfarr

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter