Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Mariapfarr

9 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,0

Domeniu schiabil Fanningberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.115 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 1.497 m Total pârtii: 30 km
Cota staţiune: 1.119 m
Pârtii:
13 km
Instalaţii pe cablu: 5
Pârtii:
7 km
Teleschiuri: 3
Pârtii:
10 km
Telescaune: 2 Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Fanningberg

Skipass-ul "Ski Lungau" vă oferă acces la aproximativ 150 de km de pârtii la altitudini între 1066 şi 2400 m în domeniile schiabile Katschberg-Aineck, Fanningberg și Großeck-Speiereck, precum și la micile instalații de telescaun din St. Michael, Schönfeld, Zederhaus și Lessach.

Domeniul schiabil local Mariapfarr aparţine muntelui local Fanningberg. Pârtiile de pe versanții largi sunt între 1497 m și 2115 m deasupra nivelului mării și sunt deservite de cinci teleschiuri. Cu ajutorul skipass-ului aveţi acces la 30 de km de pârtii, dintre care 13 sunt albastre, 7 roșii și 10 negre. Domeniul schiabil este potrivit pentru familii, dar datorită unor pante abrupte dificile și a unui traseu de curse este de asemenea, foarte variat pentru schiorii avansați. Unul dintre cele două telescaune cu 6 locuri urcă la Fanninghöhe, cel mai înalt punct din domeniu, la cota 2115 m. De aici, printre altele, un traseu de schi tură de cca. 1 km de lungime coboară spre cabana Zirberl.

Pentru micii schiori Funny Children's Park are o pârtie de antrenament proiectată cu drag, cu personaje de poveste și un covor magic. Mai multe cabane rustice și restaurante montane cu terase la soare vă invită să vă opriți la marginea pârtiei. Unii hangii servesc produse proaspete, de la fermă și rachiu regional. Datorită tunurilor de zăpadă domeniul schiabil are zăpadă garantată pe tot parcursul sezonului. Există, de asemenea, o pârtie de tobogan de aproximativ 8 km de lungime pe Fanningberg, care începe la Gamsstadl.

În Katschberg, domeniul schiabil Katschberg/Aineck oferă un total de 70 km de distracție pură pe pârtii, la altitudini între 1640-2220 m. 17 instalaţii pe cablu moderne vă duc rapid și confortabil pe munte, fără așteptări lungi sau cozi inutile.

Domeniul schiabil Grosseck-Speiereck din St. Michael vă oferă 50 de km de pârtii variate și 12 instalaţii pe cablu. Un punct de atracție special aici este traseul din vale de la Speiereck la St. Michael, cu o lungime de aproximativ 8,5 km. Zona este ideală atât pentru familiile cu copii, cât și pentru schiorii exigenți. De două ori pe săptămână, distracția de pe pârtii se prelungește până seara.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Mariapfarr

În domeniul schiabil există mai multe locuri de recreere, unde se poate savura après-ski într-o atmosferă confortabilă. Locul de întâlnire de top este Zirberl-Hüttte, cu o terasă mare la soare. Relaxarea la soare este, de asemenea, pe ordinea de zi în Zirmbar. Otto's Schirmbar, la stația din vale.

În Lungau și prin urmare și în împrejurimile orașului Mariapfarr, oaspeții se pot aștepta la sporturi de iarnă relaxante în toate fațetele lor. Cei care sunt mai puțin pasionați de après-ski pot face o drumeție cu rachete de zăpadă, o tură de schi sau o coborâre pe una dintre cele două piste de tobogan. Pârtia de derdeluş Liegnitz este situată la stația de gustări Wielandhof și are o lungime de până la 2 km, în funcție de condițiile de zăpadă. De asemenea, este iluminat seara. În domeniul schiabil Fanningberg sunt încă 8 km potriviţi pentru săniuş la Gamsstadl. De asemenea, din Mariapfarr pornesc 4 trasee de drumeții de iarnă, cu o lungime cuprinsă între 2,5 km și 14 km. Traseul ușor de parcurs pe jos este deosebit de potrivit pentru familii, având 4 km și panouri de informare de-a lungul traseului. Iubitorii de cai se vor simți ca acasă în Mariapfarr: mai multe grajduri de echitație oferă plimbări cu sania trasă de cai și plimbări în zăpadă.a telescaunului Samson, este locul de vizitat începând de după-amiază.

Cei care preferă să se deplaseze cu mai mulți cai putere pot urma cursuri de conducere pe timp de iarnă în mai multe locuri din Lungau. În cadrul exercițiilor de conducere șoferii învață cum să controleze vehiculul pe drumuri alunecoase și pe zăpadă. O investiție utilă pentru șoferii care călătoresc în munți.

Pentru o schimbare de ritm de relaxare sau în caz de vreme nefavorabilă se merită o vizită la Centrul Vital și de wellness SAMSUNN din oraș. Aici, oaspeții sunt așteptați într-o zonă de SPA de 1800 m² cu saune. Lângă Samsunn este disponibil gratuit un patinoar, de achita este doar taxa pentru închirierea patinelor.

Snowpark: Snowpark Mariapfarr

În Fanningberg nu este snowpark. Însă alte regiuni de recreere şi distracţie sunt în imediata apropiere. În domeniul schiabil Katschberg-Aineck este un mic areal amenajat cu obstacole şi o halfpipe. Următorul fun-park mai mare se află în domeniul schiabil Obertauern (la aproximativ 24 km de Mariapfarr).

Domeniul schiabil Fanningberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Fanningberg

Raportul pentru Fanningberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Mariapfarr

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Mariapfarr

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex