Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Flattach

63 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 10,0
Informaţii despre domeniul schiabil
Mölltaler Gletscher
Cel mai înalt punct: 3.122 m
Cel mai jos punct: 2.108 m
Cota staţiune: 696 m
Instalaţii pe cablu: 9
Teleschiuri: 2
Telescaune: 5
Telecabine: 2
Total pârtii: 17,4 km
Pârtii:
5,2 km
Pârtii:
7,2 km
Pârtii:
5 km
Rute de schi: 6 km

Oferte ski Flattach - Distracţie pe pârtii fără limite pentru toată familia!

Flattach

Flattach este situat la poalele Gheţarului Mölltal, la 696 m deasupra nivelului mării în fascinanta Carintia Superioară. Gheţarul are singurul domeniu schiabil glaciar din Carinria şi vă aşteaptă cu zăpadă sigură din octombrie în mai. În trecut rolul principal în Flattach l-au jucat agricultura şi industria forestieră, de la inaugurarea "Mölltal-Express", care vă duce în doar 8 minute la domeniul schiabil de pe gheţarul Mölltal turismul s-a dezvoltat însă foarte mult. Cu toate acestea staţiunea confortabilă şi-a păstrat farmecul familiar şi primitor. Numeroase restaurante rustice, pub-uri şi bineînţeles şi refugii vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii. Foarte îndrăgită este cea mai înalt situată grădină de iarnă a Carintiei, restaurantul panoramic Eissee la 2800 m altitude. Gigantica construcţie de oţel şi sticlă tronează deasupra gheţii veşnice şi oglindeşte munţii Schareck de la Sonnblick până la Dolomiţii Lienz în ferestrele sale.

Gheţar Mölltal

"100% soare, zăpadă şi distracţie" - aceasta este reţeta simplă de succes a gheţarului Mölltal 3122 m şi a Ankogel, sunt cele mai sigure în ceea ce priveşte siguranţa zăpezii din Carintia. Partea sudică a Alpilor este statistic cea mai însorită din Austria. Vederea panoramică asupra celor în jur de 30 de vârfuri de peste 3000 m ai Hohen Tauern este unică în toată Austria. Numit cu drag de fanii săi "Mölli" acest domeniu schiabil vă aşteaptă deja de la sfârşitul lui Septembrie cu zăpadă cât se poate de prăfoasă.

Gheţarul Mölltaler şi vecinul Ankogel se mândresc cu 30 km de pârtii cu zăpadă sigură. Ankogel este şi el o provocare pentru cei cu formă bună şi artişti off-piste, dar cu pârtiile sale generoase şi largi a fost de mult revendicat şi de carveri şi boarderi. Extra-avantaj pe "Mölli" şi Ankogel: ideile de cozi la instalaţii şi de trafic de vârf pe pârtii sunt necunoscute aici. În ambele domenii schiabile domneşte tipica comoditate – o combinaţie între relaxare şi ospitalitate. Razant şi cu o porţie de distracţie garantată decurg orele şi la patinoar sau la derdeluş. O adevărată plăcere după sau în loc de activităţile sportive este o vizită la piscina "Tauern-Bad".

Drum Flattach

  • Tren: Mallnitz (cca. 15 km), Spittal/Drau (cca. 35 km)
  • Avion: Klagenfurt (cca. 115 km), Salzburg (cca. 175 km), Innsbruck (cca. 200 km)

Cazare în Flattach

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Flattach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex