Evaluările turiştilor

Bürserberg (Brandnertal)

186 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 8,4

Regiune de schi Montafon Brandnertal WildPass

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 2.430 m Total pârtii: 224 km
Cel mai jos punct: 650 m
Pârtii:
119 km
Instalaţii pe cablu: 78
Pârtii:
87 km
Teleschiuri: 28
Pârtii:
18 km
Telescaune: 31 Rute de schi: 62 km
Telecabine: 19
Skipass-ul "Montafon Brandnertal WildPass" este valabil în șase zone atractive de sporturi de iarnă din Montafon (Silvretta Montafon, Gargellen, Golm, Silvretta Bielerhöhe - Partenen, Brandnertal - Brand/Bürserberg și Kristberg - Silbertal) și vă oferă acces la 286 km de pârtii (inclusiv 62 km de trasee de schi) și 77 de instalații pe cablu. Acest lucru face ca Montafon să fie una dintre cele mai mari regiuni de schi din Vorarlberg.

Gama gigantică de pârtii este adecvată pentru toate nivelele de cunoştinţe, în special cei avansaţi şi experţii se vor simţi aici foarte bineveniţi. Instalaţiile pe cablu foarte moderne asigură transportul fără probleme. "Panorama-Bahn" vă duce repede de la Kapell pe Grasjoch şi astfel la renumita HochjochTotale, care cu 12 km şi o diferenţă de altitudine de 1700 m este cea mai lungă coborâre de vale fără întrerupere din Vorarlberg. Telecabina de 8 locuri este cea care acoperă cea mai lungă distanţă din Voralberg (2.374 m) şi în acelaşi timp una din cele mai rapide - vă duce la 2.375 m în doar 8 minute! La staţia de munte vă aşteaptă o vedere de 360° către peste 200 de vârfuri.

O atracţie deosebită sunt şi multele Hotspots cu acces gratuit la internet. Cu doar câteva click-uri gratis intraţi comod pe internet şi puteţi distribui poveşti sau poze pe Twitter, Facebook und Co..
Hartă a pârtiilor Montafon Brandnertal WildPass
Click aici pentru harta mărită

Cazare în Bürserberg (Brandnertal)

Harta Măreşte

Caută…

: Regiune de schi Bürserberg (Brandnertal)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter