Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
Monte Bondone
Cel mai înalt punct: 2.090 m
Cel mai jos punct: 1.184 m
Cota staţiune: 1.425 m
Instalaţii pe cablu: 4
Teleschiuri: 0
Telescaune: 4
Telecabine: 0
Total pârtii: 19 km
Pârtii:
6 km
Pârtii:
13 km
Pârtii:
0 km
Rute de schi: 2 km
Evaluările turiştilor

Le Blanc Hotel & Spa

112 Nr. evaluări:

91 % Rată recomandări:

Cazare 8,3
Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,2

Domeniu schiabil Monte Bondone

Domeniu schiabil Monte Bondone

Cu skipass-ul "Monte Bondone" aveţi acces la cei cca. 19 km de pârtii ai acestui minunat domeniu schiabil, acoperiţi de 6 instalaţii pe cablu şi suficiente instalaţii de producere artificială a zăpezii. Monte Bondone (1184 - 2090 m) se transformă în fiecare iarnă în un fermecător centru de schi. Impresionanta vedere panoramică de 360° asupra munţilor Trentino, a Dolomiţilor Brenta până la Val di Fassa, face inima oricărui vizitator să bată mai tare.

Coborâri variate oferă atât începătorilor cât şi avansaţilor multă distracţie pe zăpadă. Cei care caută o provocare o vor găsi cu prisosinţă pe pârtia cu 3,5 km lungime "Gran Pista", care acoperă cca. 800 m diferenţă de altitudine! Pe snowboarder îi aşteaptă la Snow-Park Boarder-Cross, Half-Pipe, Jumps precum şi o Super-Pipe (120 m).

Dacă ziua nu v-a ajuns puteţi profita de domeniul schiabil şi pe seară pe coborârea cu nocturnă - 3 pârtii deschise joia şi sâmbăta.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Monte Bondone

Chiar de pe pârtie puteţi trece la Après-Ski şi distracţie în companie bună. Dar şi restaurante şi pizzerii vă invită să petreceţi o seară plăcută, bucurându-vă de renumita gastronomie italiană. Pe lângă distracţia pe pârtie regiunea din jurul Monte Bondone are multe altele de oferit pentru trecerea timpului. Doar două exemple sunt patinoarul sau derdeluşele pentru sănii şi pârtii de bob. Trient, capitala Trentino se află la doar 15 km depărtare. Centrul său istoric, diferite muzee şi posibilităţi de cumpărături vă aşteaptă la o vizită plină de noi experienţe. Ca să nu mai vorbim că este şi o destinaţie ideală pentru cei care îşi doresc un Après-Ski mai animat.

Snowpark: Snowpark Monte Bondone

Vă place să asumaţi riscul şi doriţi să faceţi faţă la noi provocări? În Monte Bondone aveţi posibilitatea să faceţi aceste lucruri indiferent de nivelul de cunoştinţe! Ca primul şi până acuma singurul snowpark, Italia oferă un adevărat paradis freestyle "Monte Bondone" şi oferă posibilitatea pentru fiecare ce iubeşte altitudinea să exercite salturi îndrăzneţe sau să îşi îmbunătăţească salturile. Într-o zonă separată la o înălţime de 1460 - 1600 m cei mici de vârsta 6 - 14 ani fără să fie deranjaţi să practice posibil hobby pentru viitor pe o varietate de obstacole. Sistemul de zăpadă proprie asigură condiţiile perfecte.

Cu aceste condiţii şi pentru avansaţi şi experţi merită toţi banii, parcul dispune atât de o zonă de snowcross cât şi de încă două rail şi jump. Diferite obstacole cum sunt woops, parabolics, slopes şi la fel şi un superpipe sunt garanţia absolută de adrenalină, al est de pârtia "Lavaman". La Afterhour "meet and greet" în plus sunt caravane care asigură muzica bună. Aici nu rămâne nici o aşteptare neîndeplinită!

Domeniul schiabil Monte Bondone nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Monte Bondone

Raportul pentru Monte Bondone este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri

Alte criterii

Après-Ski