Evaluările turiştilor

Rasun

127 Nr. evaluări:

99 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,6
Informaţii despre domeniul schiabil
Plan de Corones
Cel mai înalt punct: 2.275 m
Cel mai jos punct: 973 m
Cota staţiune: 1.030 m
Instalaţii pe cablu: 32
Teleschiuri: 6
Telescaune: 4
Telecabine: 22
Total pârtii: 120 km
Pârtii:
58 km
Pârtii:
32 km
Pârtii:
30 km

Vacanță ski Rasun - Idilă invernală la Plan de Corones!

Rasun

Staţiunea Rasun (1.030 m) - în germană Rasen - vă aşteaptă la intrarea în minunata vale Anterselva în Tirolul de Sud, cu zonele Niederrasen, Oberrasen şi Neunhäuser.. Acest domeniu face parte din "Dolomiti Nordic Ski", cel mai mare domeniu schiabil dedicat schiului fond din Europa. Nu mai puţin de 1.300 km de pârtii vă pun la dispoziţie posibilităţi nesfârţite de experienţe sportive şi de natură.

Practic "în faţa casei", foarte uşor de accesat cu skibus-ul, este domeniul schiabil Plan de Corones. Acesta şi-a făcut un nume ca un ElDorado pentru schi şi snowboard datorită pârtiilor largi, foarte bine preparate şi în special cu zăpadă sigură. Cei mici sunt aşteptaţi şi la derdeluşurile Niederrasen-Oberstall şi Schießstand. Lumea montană de vis din jur poate fi explorată la tururi de schi şi cu rachetele de zăpadă - nimeni nu va putea rezista farmecului deosebit al naturii romantice şi zăpezii neatinse!

Plan de Corones

La poalele Plan de Corones (2.275 m), înconjurate de peisajul încântător al Văii Pust se află 14 staţiuni diferite şi atractive ale Tirolului de Sud. Direct din mai multe din localităţi pornesc instalaţii pe cablu foarte moderne către vârf, unde vi se deschide în faţa ochilor o panoramă de 360 grade. Aici au loc diverse evenimente sportive, ca de exemplu în iarna '08 campionatul mondial de Biatlon, Ski-maratonul de la Val Pusteria, sau concursul internaţional de la Valle di Casies cel mai mare eveniment sportiv al Tirolului de Sud. Veţi găsi sigur ceva pe gustul dumneavoastră, datorită celor în jur de 120 km de pârtii şi cca. 32 de instalaţii foarte moderne, o Halfpipe şi ofertei foarte largi pentru timp liber şi sport şi bineînţeles Après-Ski animat! Domeniul este foarte bine pregătită şi pentru familii, cu complexe cum ar fi "Croniworld".

Drum Rasun

  • Tren: Valdaora (cca. 5 km), Franzensfeste (cca. 45 km)
  • Avion: Innsbruck (cca. 115 km), Veneţia (cca. 195 km), Salzburg (cca. 225 km)

Cazare în Rasun

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Rasun

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter