Evaluările turiştilor

Ortisei

27 Nr. evaluări:

88 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,5
Domeniu schiabil 9,7
Planul pârtiilor
Val Gardena/Alpe di Siusi
Planul pârtiilor Val Gardena/Alpe di Siusi
Informaţii despre domeniul schiabil
Val Gardena/Alpe di Siusi
Cel mai înalt punct: 2.518 m
Cel mai jos punct: 1.236 m
Cota staţiune: 1.236 m
Instalaţii pe cablu: 84
Teleschiuri: 29
Telescaune: 41
Telecabine: 14
Total pârtii: 178 km
Pârtii:
52 km
Pârtii:
105 km
Pârtii:
21 km

Vacanță ski Ortisei - desfătare la Sella Ronda!

Ortisei

Ortisei, înconjurat de un decor pitoresc, se află la 1 236 m deasupra nivelului mării și este cel mai mare și, de asemenea, cel mai tradițional sat din Val Gardena. Este cunoscută ca fiind casa legendei alpinismului Luis Trenker și a schioarei Isolde Kostner. Satul combină caracterul urban și farmecul alpin în același timp. Ortisei oferă vizitatorilor săi un centru plin de viață, cu o zonă pietonală, multe cafenele mici, magazine și diverse muzee care vă invită să vă plimbați, să faceți cumpărături și să zăboviți.

Legăturile directe cu telescaunele către domeniile schiabile și drumeții din Seceda, Alpe di Siusi și Rasciesa reprezintă un alt avantaj pentru această comunitate plină de viață. În plus, Ortisei este supranumită și "perla culturală" a Val Gardena și pe lângă oferta de sporturi de iarnă, dispune de artă și meșteșuguri, în special în domeniul sculpturii în lemn.

Val Gardena

Val Gardena vă aşteaptă cu ceea ce este poate chiar ceam mai impresionantă culisă montană din Alpi. Grupa Sella (3 152 m) şi Sasso Lungo (3 181 m) alcătuite o panoramă inegalabilă. Văi şi pante însorite, versanţi abrupţi de stâncă impresionează orice vizitator. Val Gardena face parte din asociaţia Dolomiţi Superski". Acest skipass uneşte peste 12 de domenii schiabile şi peste 1 200 de km de pârtii cu diversitate garantată. Ski-safari-ul de la Sellaronda este cu siguranţă punctul culminat! Staţiunile primitoare cu gastronomie excelentă şi oferta variată de agrement vă aşteaptă cu drag. Dacă pe seară mai aveţi forţă puteţi petrece ore de Après-Ski la refugii, baruri şi discoteci cu multă bună dispoziţie.

Drum Ortisei

  • Tren: Ponte Gardena (cca. 15 km), Chiusa (cca. 20 km), Bozen (cca. 40 km)
  • Avion: Innsbruck (cca. 115 km), Verona (cca. 185 km), Bergamo (cca. 270 km), München (cca. 310 km), Milano-Linate (cca. 315 km)

Cazare în Ortisei

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Ortisei

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter