Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Ortisei

13 Nr. evaluări:

84 % Rată recomandări:

Staţiune 9,8
Domeniu schiabil 9,8

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.518 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 1.236 m Total pârtii: 178 km
Cota staţiune: 1.236 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 84
Pârtii:
105 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
21 km
Telescaune: 41

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Pe fundalul impresionant al Dolomiţilor se întinde domeniul schiabil cu zăpadă sigură a văii Gradena, care poate fi accesat cu skipass-ul "Val Gardena/Alpe di Siusi". Un total de 178 km de pârtii şi 84 de instalaţii pe cablu vă invită la distracţie pe unul din cele mai înalte platouri din Europa (altitudini între 1 236 şi 2 518 m). Începătorii se bucură în special de coborârile largi pe cale le găsesc la Ortisei şi Selva di Val Gardena precum şi între Sellajoch şi Piz Sella, în timp ce cei cu ceva mai multă experienţă vor prefera pârtia de cupă mondială "Ciampinoi" (2 254 m) cu diverse porţiuni "negre" cum ar fi renumita "Saslong", cu 3,5 km de lungime. Pârtia de slalom de la Puflatsch este considerată cea mai dificilă şi acoperă o diferenţă de altitudine de 250 m. În SnowPark boarderii se pot da după pofta inimii şi numeroase porţiuni de zăpadă adâncă sunt autentice comori pentru free-rideri.

Pentru şi mai multă varietate puteţi profita de legătura la Val Gardena prin Ortisei. Prin extinderea la "Dolomiti Superskipass" puteţi folosi toţi cei 1.200 km de pârtii şi 12 domenii schiabile - astfel aveţi acces şi la Sellaronda, spectaculoasa înconjurare de o zi a masivului Sella. Accesul este posibil direct din Selva di Val Gardena.

Domeniul schiabil Gröden/Val Gardena punctează în special în categoria "Restaurante şi cabane de munte". Numeroase cabane ca de ex. Comici-Hütte, Gamsblut-Hütte sau Fienile Monte care se găsesc la pârtii pe domeniul schiabil şi oferă mâncăruri calitative.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Ortisei

Dacă doriți să vă petreceți vacanța la schi în Italia și să experimentați un après-ski consistent, Val Gardena este locul potrivit. Un total de 35 de cabane de schi vă invită să vă odihniți în timpul zilei și să petreceți seara. În Ortisei, de exemplu, "Siglu Bar" sau "Mauriz Keller" sunt tentante. În afara pârtiei există o gamă largă de activități, cum ar fi drumeții cu rachete de zăpadă, safari în zăpadă adâncă, patinaj pe gheață, toboganing sau parapantă. În piscina de aventură "Mar Dolomiti", un tobogan uriaș, o saună și o piscină în aer liber vă invită să vă distrați și să vă relaxați. Ortisei și satele învecinate organizează, de asemenea, un program atractiv de cultură, spectacole și evenimente pentru oaspeții lor.

Snowpark: Snowpark Piz Sella Ortisei

Pe lângă o panoramă fascinantă și pârtii nesfârșite, zona de schi Val Gardena le oferă un loc special celor care își asumă riscuri. Cu parcul de zăpadă "Piz Sella", au creat un loc potrivit pentru a-i face pe începătorii în freestyle sau chiar pe familii să fie entuziasmați de scena spectaculoasă și să vă ofere primele sărituri. La un telescaun cu 6 locuri, direct sub Sassolungo, vă așteaptă o mare varietate de obstacole pe o lungime de 750 m.

Cutiile Fun Box, kinked, wave, softbow și rainbow box, precum și un boardercross vă invită să vă exersați primele trucuri sau să vă perfecționați abilitățile. Extinderea parcului pentru a include un kicker cu trei sărituri diferite și un boardercross cu un tunel în formă de melc i-a dat acum ultimele retușuri. De asemenea, miercurea și sâmbăta, puteți urmări profesioniștii locali, între orele 10:00 și 16:00.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val Gardena/Alpe di Siusi

Raportul pentru Val Gardena/Alpe di Siusi este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Ortisei

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Ortisei

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex