Evaluările turiştilor

San Martino in Badia

42 Nr. evaluări:

88 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,5
Informaţii despre domeniul schiabil
Plan de Corones
Cel mai înalt punct: 2.275 m
Cel mai jos punct: 973 m
Cota staţiune: 1.135 m
Instalaţii pe cablu: 32
Teleschiuri: 6
Telescaune: 4
Telecabine: 22
Total pârtii: 120 km
Pârtii:
58 km
Pârtii:
32 km
Pârtii:
30 km
Rute de schi: 0 km

Vacanță ski San Martino in Badia – sat de vacanţă ladin în Valea Gadera!

San Martino in Badia

San Martino in Badia (germ. St. Martin in Thurn) este un sătuc însorit din partea inferioară a Val Badia (germ. Gadertal). Localitatea este similară cu Corvara, Wengen sau Enneberg, cu influenţe lingvistice şi culturale ladine. Castelul Thurn situat pe o ridicătură deasupra satului adăposteşte Muzeul Ladin Ciastel de Tor, punctul ideal unde vizitatorii pot descoperi cultura străveche. San Martino in Badian este încadrat într-un peisaj superb, pe terenul accidentat al Vârfurilor Dolomiţilor. Nu departe de sat este Vf. Sass de Putia (germ. Peitlerkofel), fiind cu ai săi 2875 m cel mai înalt vârf din impunătorul lanţ muntos Sass de Putia. Acesta este şi muntele local din San Martino in Badia.

Iubitorii sporturilor de iarnă au acces direct din San Martino in Badia la o varietate de pârtii: Plan de Corones, unul dintre domeniile schiabile de top ale Tirolului de Sud este chiar în apropiere, chiar accesul la renumita Sellaronda este posibil din învecinata Alta Badia. Un skibus gratuit vă transportă confortabil până la staţia de vale, călătoria durează cca. 20 minute.

San Martino in Badia uneşte cultura cu natura şi sporturile de iarnă într-o experienţă de concediu de neuitat.

Plan de Corones

La poalele Plan de Corones (2.275 m), înconjurate de peisajul încântător al Văii Pust se află 14 staţiuni diferite şi atractive ale Tirolului de Sud. Direct din mai multe din localităţi pornesc instalaţii pe cablu foarte moderne către vârf, unde vi se deschide în faţa ochilor o panoramă de 360 grade. Aici au loc diverse evenimente sportive, ca de exemplu în iarna '08 campionatul mondial de Biatlon, Ski-maratonul de la Val Pusteria, sau concursul internaţional de la Valle di Casies cel mai mare eveniment sportiv al Tirolului de Sud. Veţi găsi sigur ceva pe gustul dumneavoastră, datorită celor în jur de 120 km de pârtii şi cca. 32 de instalaţii foarte moderne, o Halfpipe şi ofertei foarte largi pentru timp liber şi sport şi bineînţeles Après-Ski animat! Domeniul este foarte bine pregătită şi pentru familii, cu complexe cum ar fi "Croniworld".

Drum San Martino in Badia

  • Tren: San Lorenzo (cca. 16 km), Brunico (cca. 19 km), Bozen (cca. 86 km)
  • Avion: Innsbruck (cca. 117 km), Treviso (cca. 180 km ), Veneţia (cca. 192 km), Verona (cca. 234 km)

Cazare în San Martino in Badia

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski San Martino in Badia

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter