Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

San Martino in Badia

27 Nr. evaluări:

83 % Rată recomandări:

Staţiune 7,9
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Plan de Corones

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.275 m Telecabine: 22
Cel mai jos punct: 973 m Total pârtii: 119 km
Cota staţiune: 1.135 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 32
Pârtii:
42 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
25 km
Telescaune: 4 Rute de schi: 0 km

Domeniu schiabil Plan de Corones

Cu skipass-ul „Plan de Corones“ vă aşteaptă cu 119 km de pârtii în jurul Plan de Corones (2275 m), muntele de schi nr. 1 din Tirolul de Sud. Domeniul schiabil are din decembrie până în aprilie zăpadă asigurată, parţial şi cu numeroasele tunuri de zăpadă. Cele 119 km de pârtii, deservite de 32 instalaţii pe cablu moderne şi o diferenţă de nivel între 973 şi 2275 m stau la dispoziţia tuturor tipurilor de schiori.

Cu telecabina "Piculin" din localitatea Piccolino puteţi ajunge direct în domeniul schiabil. Datorită acestei legături Plan de Corones este unită atât cu domeniul schiabil sudic Alta Badia, cât şi cu renumita Sellaronda. Aici circulă un autobuz shuttle.

Plan de Corones este per total un domeniul schiabil potrivit pentru familii, cu multe activităţi pentru copii. Atât familiilor cât şi începătorilor şi se recomandă instalaţia pe cablu, "CroniExpress" cu a sa gondolă cu 8 locuri. Aici vă aşteaptă o pârtie cu o lăţime de 100 m şi o diferenţă de nivel de 160 m. Pe Vârful Plan de Corones este "Croniworld", unde părinţii pot vedea progresul copiilor, bucurându-se în acelaşi timp de o privelişte minunată de 360 grade.

Profesioniştii pot să-ţi facă de cap pe porţiunile abrupte "Sylvester" şi "Herrnegg". Două pârtii cu nocturnă vă stau la dispoziţie, iar snowboarderii se pot distra pe half-pipe. Toate acestea fac din Plan de Corones un domeniu schiabil foarte variat, fiind cunoscut şi pentru centrul de desfăşurare a diferite competiţii sportive de iarnă, cum este spre exemplu cupa mondială de snowboard.

În sezonul trecut Kronplatz s-a înnoit: îndrăgitul Sonnenlift a fost complet schimbat, fiindu-i adăugate încălzire a scaunelor și acoperiș de protecție. În cabina Miara este Wi-Fi gratuit, iar instalațiile de înzăpezire au fost îmbunătățite. Şi sezonul 2019/2020 vine cu o noutate: o telegondolă nouă care înlocuieşte telescaunul Mara. "Skitrans Bronta" este cea mai scurtă gondolă cu 12 locuri din lume şi face legătură între cele două staţii de vale: "Miara" und "Pedagá". Şi instalaţia "Arndt", cu 6 locuri a fost refăcută şi acum dispune de scaune ergonomice, din piele şi protecţie pentru picioare.

Pentru o gama şi mai largă vă puteţi decide pentru extinderea skipass-ului la "Dolomiti Superski" şi vă asigura astfel accesul la 1200 km de pârtii şi 450 instalaţii pe cablu. În domeniul schiabil "Plan de Corones" aveţi acces gratuit Wi-Fi la multe din punctele de vânzare de skipass. În plus în cazul în care v-aţi hotărât pentru extinderea la "Dolomiti Superski" vă aşteaptă alte hotspot la instalaţiile pe cablu şi în localurile gastronomice din diversele domenii schiabile.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă San Martino in Badia

n regiunea de schi din jurul Plan de Corones, mai multe zone de schi nocturn oferă distracție prelungită la schi. În apropiere de Reischach se află o pistă de coborâre atractivă, cu proiectoare. Schiul de noapte are loc pe pârtia Korer, care are o lungime de aproximativ 1,7 km. În fiecare sâmbătă, între orele 19:30 și 22:00, pesimiștii au ocazia de a-și prelungi ziua de schi aici. De asemenea, pe pârtie este permisă să se dea cu sania. La fața locului se pot închiria sănii.

O altă pârtie pentru schi pe timp de noapte se află în Terenten. În timpul orelor de funcționare prelungite, de la ora 19:00 la 21:30, o pistă de 1,3 km este întotdeauna iluminată miercurea și vinerea. Telescaunul Guggenberg din Taisten și pârtia de 1,5 km de lungime încep să funcționeze în fiecare vineri, între orele 19:30 și 22:00, pentru schi nocturn. În plus, o pârtie de 700 m din San Vigilio este iluminată pentru schiul de noapte. Telescaunul Cianross funcționează în fiecare marți și joi, între orele 20:00 și 22:00.

Après-Ski San Martino in Badia

În domeniul schiabil Plan de Corones există o scenă après-ski destul de animată. Acțiunea principală poate fi găsită în stațiunile din vale de la Bruneck și Olang. Aici puteți alege dintre mai multe baruri clasice après-ski. Pe de altă parte, satul liniștit St. Martin in Thurn este ideal pentru relaxare după sport. Programul de agrement de aici include drumeții de iarnă, de exemplu până la Castelul Thurn sau la punctele de plecare ale diferitelor piste de tobogan. Pârtia de tobogan "Pares-Plan Raciogn" este situată deasupra satului Campill și se poate ajunge la ea în două ore de urcare. Are o lungime de 5 km și este potrivit pentru întreaga familie. Pista de tobogan "Börz" este situată pe Würzjoch, deasupra Antermoia. Are o lungime de 2,4 km, iar la punctul său de plecare se poate ajunge în aproximativ o oră de mers pe jos. În zona de schi Kronplatz există, de asemenea, două pârtii de tobogan atractive: "Korer" se află la stația de vale din Reischach, iar "Cianross" se află în apropierea stației de vale din Sfântul Vigil.

În plus, vă puteți bucura de minunate drumeții cu rachete de zăpadă în jurul St. Martin in Thurn. Există cinci trasee de la ușor la moderat de dificil, între 3,6 km și 12 km, pe care le puteți descoperi. Există, de asemenea, câteva trasee frumoase pentru schiorii de tură. De la Campill, o tură de schi provocatoare de aproximativ 10 km duce la muntele local Peitlerkofel.

Snowpark: Snowpark Plan de Corones San Martino in Badia

Domeniul schiabil Plan de Corones satisface toate nevoile pasionaților ambițioși de sporturi de iarnă, de la panorama fantastică până la calitatea înaltă a pârtiilor. Freestylerii au ocazia să se descarce pe două parcuri de zăpadă din Plan de Corones, unde pot face shredding și jibbing.

"Easy Park" este situat la o altitudine de 2.230 m sub stațiunea montană "Belvedere" și este un parc ideal pentru începători. Pe o lungime de 800 m, există obstacole cu un nivel de dificultate ușor, care facilitează intrarea în lumea freestylers. Kickers, cutii, șine, o anvelopă de camion și o țeavă de 130 m lungime asigură înălțimea necesară.

Parcul "Jib Park" de pe pârtia "Korer" din apropierea stației din vale "Bruneck/Reischach" oferă o altă aventură distractivă. Diferite obstacole pe o lungime de 300 de metri îi invită pe începătorii îndrăzneți să accepte provocarea și poate că în curând se vor număra printre adevărații profesioniști.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Plan de Corones nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Plan de Corones

Raportul pentru Plan de Corones este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în San Martino in Badia

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil San Martino in Badia

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex