Evaluările turiştilor

Vigo di Fassa

146 Nr. evaluări:

94 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,5
Planul pârtiilor
Val di Fassa-Carezza
Planul pârtiilor Val di Fassa-Carezza
Informaţii despre domeniul schiabil
Val di Fassa-Carezza
Cel mai înalt punct: 2.625 m
Cel mai jos punct: 1.200 m
Cota staţiune: 1.382 m
Instalaţii pe cablu: 39
Teleschiuri: 5
Telescaune: 22
Telecabine: 12
Total pârtii: 110 km
Pârtii:
35 km
Pârtii:
64 km
Pârtii:
11 km

Vacanță ski Vigo di Fassa - Fantasticii Dolomiti !

Vigo di Fassa

Primitoarea staţiune Vigo di Fassa (1.382 m) este situată în inima panoramei impresionate a Catinaccio (2981 m). Dar situarea excelentă nu este este singurul lucru interesant la Vigo di Fassa, şi centru animat vă aşteaptă cu multe atracţii turistice istorice. În trecut Vigo di Fassa a fost centrul religios şi sediul administraţiei văii. Nu lipseşte farmecul mediteran dar totuşi staţiunea este mult mai liniştită decât altele şi astfel o destinaţie foarte bună pentru familii. Oferă şi multe posibilităţi de petrecere a timpului liber, de la plimbări prin pădure, căţărări şi multe altele.

Val di Fassa

Val di Fassa se află în partea de sud-vest a Dolomiţilor în Trentino şi face graniţă cu Tirolul de Est. Idilica vale este dominată de unele din faimoasele vârfuri ale Dolomiţilor cum ar fi Catinaccio (3004 m), Sasso Lungo (3181 m), impresionantul grup montan Sella şi gheţarul Marmolada (3342 m). Micul râu Avisio şerpuieşte prin valea trilingvă (germană, italiană, ladină) şi de-a lungul îndrăgitelor sale staţiuni.

Cu 114 km de pârtii şi 59 de instalaţii de transport pe cablu este unul din cele mai mari domenii schiabile din regiunea Dolomiti Superski şi vă oferă în plus acces la internaţional renumita Sella Ronda. Valea Fassa, a cărei cea mai importantă sursă de venit este astăzi turismul, pune la dispoziţia vizitatorilor săi un domeniu schiabil excelent, cu ofertă variantă de agrement şi nenumărate posibilităţi de sport şi refacere, cunoaştere a tradiţiei şi culturii locale, multă ospitalitate şi bine înţeles gastronomia locală minunată.

Drum Vigo di Fassa

  • Tren: Bolzano (cca. 40 km), Egna/Neumarkt (cca. 55 km)
  • Avion: Innsbruck (cca. 155 km), Veneţia (cca. 175 km)

Cazare în Vigo di Fassa

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Vigo di Fassa

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter