Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Excursii Slovacia

Multe castele și cetăți, un număr impresionant de peșteri, terme pentru refacere şi clădiri istorice - toate acestea contribuie la farmecul exercitat de Slovacia asupra turiștilor care o vizitează. În capitală veţi întâlni deja mai multe dintre ele adunate: în primul rând Castelul Bratislava, pe un deal cu vedere la oraș, primăria istorică, catedrala gotică Sf. Martin, Orchestra Filarmonicii Slovace și diverse palat, care atrag mulţi vizitatori.

Pe lista patrimoniului mondial UNESCO se află Castelul Spiš, în Žehra. Este unul dintre cele mai mari castele din Europa Centrală și a fost complet renovat în 1970. O situare deosebit de pitorească o are Castelul Červený Kameň, tronând pe partea de est a Carpaților Mici. În muzeul castelului găsiţi exponate de arta, arme si mobilier din trecut, și chiar şi o mică farmacie în stil rococo. Din Castelul Teba din Bratislava nu mai există din păcate decât ruine, acestea au fost însă acum transformate într-un muzeu în aer liber.

În Slovacia sunt cunoscute aproximativ 5350 peşteri. 1000 dintre ele sunt situate în carsticul Parc Național Slovac. Împreună cu Parcul Național ungar Aggtelek acoperă una dintre cele mai mari zone carstice din Europa Centrală. Acces publicului oferă de exemplu Pestera Jassauer, o peșteră cu depuneri de calcar și cea mai veche accesibilă din Slovacia. În Valea Demänovská vizitatorii pot explora o peşteră de gheaţa şi o peşteră co stalagmite şi stalactite.

În trecut puteţi călători în satele agricole Vlkolínec și Bardejov. În Vlkolínec timpul pare într-adevăr să fi stat în loc. În satul situat pe un platou între Tatra Mica şi Tatra MareNiederer și High Tatras, nu există nici un drum, nici electricitate, nici conducte de apă. Casele și biserica sunt în întregime din lemn. Casele din centrul istoric al Bardejov nu sunt făcute din lemn, dar au în schimb faţade foarte frumoase. O mare parte a fost renovat.

Cine vrea să programeze şi timp pentru relaxare, trebuie să facă o oprire în una din numeroasele staţiuni balneare din Slovacia. În Thermal Park Bešeňová, de exemplu sau în Parcul Acvatic Tatralandia bazine de înot cu sare, cu apă termală sau simplă şi o lume a saunelor celtică și tratamente spa.

Staţiuni Slovacia

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Skipass Nopţi de la
44 km 943 - 2.024 m În curând
11,8 km 888 - 2.190 m În curând