Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Reduceri la destinaţie

Reduceri la destinaţie

Dacă aţi rezervat o vacanţă în o cazare din staţiunile sau regiunile de mai jos, primiţi odată cu documentele de călătorie cupoane de reducere, pe care le puteţi folosi la destinaţie.

Zillertal: Cupon de 20 € pentru un zbor în tandem.

Experimentaţi peisajele extraordinare o dată şi din altă perspectivă şi îndepliniţi-vă visul de a zbura! Ca oaspete în Zillertal beneficiaţi de o reducere de 20 € la un zbor în tandem la Penken. Vă oferim o experienţă deosebită şi posibilitate de a vă uita de sus la lume! Piloţi profesionişti de tandem vă duc în siguranţă la înălţime şi bineînţeles şi înapoi cu picioarele pe pământ.

Condiţii ca pasager

Ca pasager nu aveţi nevoie de nici un fel de cunoştinţe prealabile, nu contează dacă sunteţi mic sau mare, uşor sau greu, copil sau adult. Tot ceea ce este necesar sunt o pereche de pantofi bine legaţi şi o haină călduroasă!

Condiţii

  • Cuponul este valabil pentru un zbor "la altitudine" (1.200 m) sau un zbor "la Super-Altitudine" (1.450 m), durata depinde de condiţiile meteo.
  • Cuponul este valabil zilnic, programarea trebuie făcută cu cel puţin o săptămână înainte de check-in (numărul de telefon face parte din documentele de călătorie).
  • Transportul până la locul de pornire nu este inclus.
  • Cuponul nu poate fi schimbat cu numerar.

Livigno

  • 20% reducere la închiriere îmbrăcăminte de schi

Zell am See & Kaprun

  • 5% reducere la restaurantul "Deins & Meins" în Zell am See