Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Cazări

Vă oferim o largă gamă de posibilitaţi de cazare, de la pensiuni simple prin apartamente moderne până la luxurioase hoteluri de 5 stele. Sigur veţi găsi printre ele ceva potrivit! Un anume grad de uzură este posibil în toate categoriile. Categoria unităţii hoteliere corespunde standardelor locale (stele) sau a fost atribuită de către noi (sori) dacă cazarea nu a fost categorizată oficial sau în opinia noastră categoria oficială nu corespunde realităţii.

Categorii de cazare:

* sau °
Cazare foarte simplă, echipată doar cu strictul necesar.

** sau °°
Cazare simplă, cu câteva facilitaţi - cum ar fi o pensiune cu serviciu de mic dejun sau un apartament de clasa medie.

*** sau °°°
Confort şi facilităţi de bună calitate. Dotare de calitate mai bună.

**** sau °°°°
Dotare de foarte bună calitate şi confort sporit. Situarea la înălţimea exigenţelor.

***** sau °°°°°
Dotare de cea mai bună calitate, cu tot confortul. Foarte îngrijit şi select.

Tip de cazare

Apartamente, studio-uri şi chalet-uri

Studiourile sunt compuse dintr-o sufragerie-dormitor, pe când apartamentele şi chalet-urile au cel puţin o altă încăpere. Toate aceste tipuri de cazare dispun de o bucătărie sau chicinetă - astfel în mod normal nu este inclus un serviciu de masă în pachet. Nu este necesară la rezervare ocuparea completă, în cazul în care preferaţi să folosiţi spaţiul de zi/dormit doar ca sufragerie.
În parte curăţenia finală este inclusă în tarif, în alte cazuri trebuie achitată la faţa locului sau făcută chiar de turist. În plus în mod normal trebuie achitată la faţa locului o garanţie, pe care o primiţi de regulă înapoi la ieşire. Mai multe informaţii găsiţi la descrierea unităţii hoteliere în cauză.
În măsura în care nu este indicat altceva, lenjeria de pat şi prosoapele nu sunt incluse în tarif - pot fi însă în marea majoritate a cazurilor închiriate la faţa locului, altfel este necesar să le aduceţi de casă.

Gasthöfe şi hoteluri

La unităţile de cazare aveţi alegerea între camere single, duble sau cu mai multe paturi incl. mic dejun sau demipensiune. În funcţie de categorie casele dispun de saună sau o zonă wellness (saună, solar, baie de aburi, piscină).

Pensiuni cu mic dejun

Pensiunile cu mic dejun sunt o alternativă economică relativ la gasthöfe şi hoteluri. La unitatea de cazare puteţi alege între camere single, cameră dublă şi cu mai multe paturi, mic dejun inclus.

Sosire şi plecare

Check-In/ -Out

La gasthöfe, hoteluri şi pensiuni cu mic dejun puteţi în general ocupa camera cel târziu la ora 16:00, la apartamente check-in-ul se face începând cu ora 17:00.
În ziua plecării trebuie să eliberaţi apartamentul/camera până cel târziu la ora 10:00. Informaţii mai detaliate primiţi la faţa locului la check-in.

Taxa de staţiune

Taxa de staţiune este o taxă a municipalităţilor locale, care se percepe în multe localităţi turistice. Nu vă putem indica exact cât de ridicată este această taxă, valoarea variind de la o localitate la alta.
În parte achitaţi taxa de staţiune odată cu sejurul, noi transmiţând această sumă, în alte localităţi trebuie achitată la faţa locului.