Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mai multe informaţii de călătorie

Skipass

Skipass

Skipass-ul este biletul dvs. pentru instalaţiile pe cablu care vă acordă accesul la pârtii; acesta poate fi valabil într-un domeniu schiabil anume sau pentru toată regiunea de schi.

Este inclus skipass-ul inclus în tariful vacanţei?

Toate sejururile includ - în măsura în care nu este indicat altceva - un skipass, pentru fiecare participant la sejur. În anumite staţiuni există reguli speciale la skipass-urile pentru copii, vă rugăm să ţineţi cont de ceea ce este indicat la "Observaţii importante" pe pagina unităţii de cazare. Dacă skipass-ul nu poate fi achiziţionat direct acest fapt este vizibil în procesul de rezervare, fiind marcat cu "fără skipass".

Pentru ce perioadă este valabil skipass-ul?

În măsura în care nu este indicat altceva skipass-ul este valabil începând cu a doua zi după intrarea în sejur şi până în ziua anterioară plecării. Puteţi vedea zilele exacte în procesul de rezervare.

Valabilitatea skipass-ului poate fi prelungită?

Valabilitatea poate fi prelungit în mod normal în procesul de rezervare pentru ziua plecării. Dacă doriţi să schiaţi în ziua sosirii, puteţi achiziţiona la casele de bilete ale instalaţiilor pe cablu la faţa locului, un skipass valabil o zi sau o jumătate de zi.

Zona acoperită de skipass poate fi extinsă?

La unele din destinaţii este posibilă o extindere la un skipass care acoperă o suprafaţă mai mare şi mai multe instalaţii pe cablu, în general pentru întreaga regiune, astfel puteţi profita de întreaga zonă. Această posibilitate o găsiţi în procesul de rezervare.

Ce este un keycard?

În multe localităţi skipass-ul este înmânat sub forma unui keycard (skipass electronic). Pentru aceasta există o mică taxă, care în mod normal vă este restituită la predarea card-ului la instalaţia pe cablu.

Se poate şi renunţa la skipass?

În cazul în care nu doriţi skipass-ul aveţi posibilitatea de a selecţiona în procesul de rezervare opţiunea "fără skipass" şi valoarea acestuia va fi retrasă din preţ. La unele din oferte nu este posibilă renunţarea la skipass.

Copiii au nevoie de skipass şi până la ce vârstă este acesta gratuit?

În marea majoritate a domeniilor schiabile, skipass-ul pentru copii până la 5 sau 6 ani este gratuit. În cele mai multe cazuri, copiii trebuie să fie acompaniaţi de un adult sau de instructorul de schi. În unele domenii schiabile copiii au gratuitate până la 10 sau chiar 15 ani. La rezervarea unui pachet turistic la schi va fi selectat direct skipass-ul aferent categoriei de vârstă în procesul de rezervare.

De unde se poate ridica skipass-ul inclus în tarif?

Skipass-ul se ridică de obicei de la casa de bilete a instalaţiilor pe cablu, iar în cazuri singulare chiar de la unitatea de cazare. Informaţii concrete privind punctul de ridicare a skipass-ul se regăsesc pe voucher-ul pentru skipass, primit împreună cu documentele de călătorie.

Ce servicii sunt incluse într-un skipass?

Skipass-ul achiziţionat vă oferă numeroase servicii şi reduceri la multe destinaţii. Pe lângă folosirea skibus-urilor şi a altor mijloace de transport în comun, skipass-ul vă oferă în multe localităţi şi reduceri la intrări la muzee, terme sau piscine locale, dar şi la evenimente gen concerte ori festivaluri. Astfel aveţi de unde alege activităţi de petrecere a timpului liber după o zi pe pârtie sau în zilele în care doriţi să faceţi o pauză de la schi.

De unde se pot cumpăra skipass-uri ieftine?

Dacă căutati skipass-uri ieftine aici le veţi găsi. Prin rezervarea unui pachet turistic la schi aveţi posibilitatea să achiziţionaţi skipass-ul la un preţ redus. SnowTrex cumpără skipass-ul în condiţii foarte avantajoase pentru dvs., reducere care se regăseşte mai departe în preţul economic al pachetelor turistice ofertate. Copiii beneficiază de skipass-uri la preţuri reduse sau chiar au gratuitate. Astfel, vă puteţi bucura şi de cele mai mari şi renumite domenii schiabile cu un skipass la tarif economic.

Cum pot urmări câţi km am parcurs pe pârtii?

În din ce în ce mai multe domenii schiabile keycard-ul vă oferă şi serviciul de urmărire a kilometrilor parcurşi pe pârtii. Astfel veţi putea la sfârşitul unei zile de schi să vedeţi câte instalaţii pe cablu aţi folosit, câţi km aţi parcurs şi alte informaţii statistice. Pentru aceasta trebuie să introduceţi nr. skipass-ului dvs. pe pagina de internet a instalaţiei pe cablu. La final, pe lângă km parcurşi şi altitudinile la care aţi ajuns pe parcursul zilei veţi vedea şi pârtiile parcurse şi instalaţiile pe cablu folosite. Multe dintre domeniile schiabile şi regiunile de schi oferă aceste informaţii spre imprimare la automatele Skiline chiar după ultima dvs. coborâre pe plăci.