Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Mașină de închiriat

Dacă doriți să vă mișcați după plac, dar mașina dvs. nu este pregătită de iarnă, sau nu aveți chef să conduceți tot drumul la destinație, cel mai comod este să închiriați o mașină - astfel puteți ajunge fără probleme la destinație și pe de altă parte rămâne independent de mijloacele de transport in comun.

Aici puteți închiria direct la partenerii noștri de la Sunny Cars mașina perfectă pentru vacanța dvs. Procesul de închiriere se desfășoară complet prin intermediul experților pentru închiriere auto de la Sunny Cars.

Închiriaţi maşină & pe pârtie!

V-ați rezervat vacanța de schi cu hotel și skipass prin intermediul nostru și căutați cea mai bună ofertă pentru o mașină de închiriat? Cu partenerul nostru Sunny Cars veți găsi mașina de închiriat potrivită pentru sejurul dvs. la schi. Rezervarea și procesarea ulterioară se face direct prin intermediul expertului în închirieri auto.

Cutie de schiuri pentru mașini de închiriat - transport ușor al schiurilor & snowboard-ului

Dacă vă luați cu dumneavoastră echipamentul de schi în vacanța de schi, este logic să închiriați o mașină cu cutie de schi. În cazul multor oferte, aveți opțiunea de a rezerva o cutie de schi pentru închirierea unei mașini în timpul procesului de rezervare. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa spațiului de depozitare.

Călătorie sigură spre stațiunile de schi datorită echipamentului de iarnă

Pentru destinațiile cu zăpadă, este util să aveți lanțuri de zăpadă în mașină. Acest lucru vă va împiedica să rămâneți blocat pe munte cu mașina închiriată și să nu puteți înainta în zăpadă. În condiții de drumuri de iarnă, se recomandă, de asemenea, să conduceți cu anvelope M+S sau cu anvelope de iarnă.
Bei der În timpul sezonului de iarnă în Germania, Austria și Elveția, vehiculele din pachetul all-round carefree sunt echipate automat cu anvelope de iarnă. În unele cazuri, pentru anvelopele de iarnă (= accesorii) se plătește o taxă suplimentară la nivel local (în acest caz, veți fi informat despre acest lucru în cadrul procesului de rezervare al partenerului nostru).

Acoperire completă pentru o călătorie fără riscuri în vacanța dumneavoastră la schi

La Sunny Cars, acoperirea integrală cu rambursarea plăţii suplimentare la nevoie este inclusă în preț. Sunteți acoperit în caz de deteriorare a mașinii închiriate.

Cu o mașină de închiriat în cele mai populare destinații pentru concediul de iarnă

Găsiți cea mai ieftină ofertă cu cel mai bun raport calitate-preț și plecați în vacanța de schi perfectă cu o mașină de închiriat. Pentru mai multe informații despre rezervarea unei mașini de închiriat găsiţi la partenerul nostru Sunny Cars.