Mai multe informaţii de călătorie

Garanţia Corona - banii înapoi!

Garanţie Corona - banii înapoi

Rezervaţi în siguranţă cu noua noastră Garanţie Corona - banii înapoi!

Dacă pe perioada rezervată de dvs. unitatea de cazare rezervată sau domeniile schiabile incluse în skipass-ul rezervat se închid din cauza pandemiei Corona aveţi dreptul la anularea gratuită a vacanţei. Este valabil şi în cazul în care călătoria nu este posibilă din cauza închiderii graniţelor ţării de destinaţie.
În acest caz puteţi anula gratuit prin e-mail cu 12 zile înainte de data intrării. Anularea gratuită nu este posibilă în cazul în care rezervarea se face cu mai puţin de 12 zile înainte de intrare şi motivul solicitării anulării gratuite era deja cunoscut la momentul plasării comenzii. Anularea trebuie să fie efectuată cel târziu cu 7 zile înainte de sosire (până la ora 15:00).

Plata deja efectuată pentru vacanţa dvs. va fi transferată în termen de 14 zile de la anulare. În sezonul 2019/2020, precum şi în iarna 2020/2021 am rambursat integral turiştilor noştri plăţile efectuate pentru sejururi care nu s-au putut efectua din cauza pandemiei. Mai mult, sumele achitate de către turişti în cazul achiziționării unui pachet turistic sunt asigurate prin intermediul Fondului German de Asigurare Călătorii (DRSF).

Informaţii actualizate şi condiţii de călătorie în timpul pandemiei găsiţi pe pagina noastră Informaţii de călătorie Coronavirus.