Newsletter

Cu Newsletter-ul nostru vă asiguraţi numeroase avantaje

Reduceri

Economisiţi mai mult la vacanţa la schi! În funcţie de tipul de cameră/apartament şi vârstă beneficiaţi la multe din cazările oferite de noi de reduceri - câteodată chiar de gratuitate pentru copii! Aceste reduceri procentuale se aplică întregului tarif - adică preţului cazării şi skipass-ului. Condiţiile le găsiţi prin intermediul link-ului "Reduceri" din tabelul de preţuri, va fi afişată automat în momentul în care indicaţi în procesul de rezervare data de naştere a participanţilor la sejur.

Rabat pentru grupuri

Rezervarea unui sejur pentru grupuri aduce la noi un dublu avantaj: din preţului economic afişat se scade şi o reducere de grup!

  • Grupurile de 15 pers. până la 29 pers. primesc o reducere de 3% din tariful de sejur (nu se aplica chalet-urilor cu peste 15 locuri).
  • Grupurile de peste 30 pers. beneficiază de o reducere de 5%.

Pentru a putea calcula reducerea pentru sejurul dvs. vă rugăm să ne trimiteţi imediat după rezervare un e-mail în acest sens la info-ro@snowtrex.com, indicând numărul rezervării online. Reducerea nu se aplică în combinaţie cu alte reduceri sau acţiuni speciale, în afară de Last Minute.