Vacanţă în familie - la schi cu copii

Câteodată este foarte greu de ales din mulţimea de oferte pentru vacanţa la schi oferta cea mai potrivită pentru o familie. Bineînţeles că dorim să vă scăpăm de această căutare şi să vă oferim astfel mai mult timp pentru pregătirea restului sejurului dvs. Din acest motiv găsiţi la noi aici ofertele speciale pentru familii.

Unităţile hoteliere de acest tip oferă de multe ori camere cu uşi comunicante pentru a permite ca părinţii să fie mereu în apropierea copiilor. La unele din oferte copii până la 12 ani primesc 100% reducere la cazare, serviciu de masă şi skipass! În multe din staţiuni există servicii de supraveghere, precum şi cursuri de schi şi echipament special pentru copii, la unele din oferte toate acestea sunt chiar incluse în preţul sejurului. Indiferent ce sejur alegeţi, la noi vacanţa dumneavoastră în familie va fi un succes garantat!

Ce este cel mai frumos la o vacanţă cu familie

O vacanţă cu familia are bineînţeles mai multe aspecte frumoase. Schiul este o activitate sportivă şi distractivă în acelaşi timp, de multe ori se observă abia seara efortul făcut pe timpul zilei. Pe lângă faptul că nu aţi avut mult timp de pierdut pe diversele aparate digitale şi l-aţi petrecut în schimb la o activitate cu copiii. Seara toată familia este obosită, dar fericită, cu formă fizică şi mentală îmbunătăţită. Părinţii apreciază în plus şi supravegherea foarte bună oferită de cele mai multe domenii schiabile. Şcolile de schi sunt în general perfect pregătite pentru familiile cu copii şi oferă supraveghere pentru toată ziua, cu program variat, unde cei mici pot învăţa să schieze în joacă şi în siguranţă. Avantaj pentru adulţi: au ocazia să petreacă şi câteva ore în doi şi să reîncarce bateriile pentru rutina de zi cu zi în familie.Vacanţa la schi cu întreaga familie oferă o activitate comună şi întăreşte legăturile familiale, cei mici acumulând amintiri minunate cu cei dragi în minunatele peisaje alpine.

Oferta perfectă pentru familii

Bineînţeles că şi pentru familii bugetul de vacanţă joacă un rol foarte relevant. Majoritatea unităţilor de cazare oferă reduceri pentru copii. Şi skipass-urile pentru cei mici au în general un preţ redus în comparaţie cu cel pentru adulţi. În unele domenii schiabile primiţi chiar la achiziţionarea unui skipass de adult unul gratuit pentru copil. La alegerea cazării potrivite pentru o familie trebuie să ţineţi cont şi de distanţa la care aceasta se află de domeniul schiabil sau instalaţiile pe cablu. Ideale pentru familii sunt hotelurile care, datorită situării, vă permit să petreceţi concediul cu copii direct la pârtie deoarece aşa puteţi evita drumuri lungi şi incomode cu maşina sau skibus-ul şi puteţi ajunge repede în cameră, fie la sfârşitul zilei, fie pe durata acesteia dacă celor mici li se face frig sau foame.Apropos hotel sau apartament – Ce tip de cazare este cel mai potrivit pentru familii? Ambele tipuri de cazare au avantaje şi dezavantaje. La hotel nu trebuie să vă ocupai de nimic şi vă puteţi bucura de concediu fără griji, spălat de vase sau gătit. Apartamentele sunt apreciate în general datorită atmosferei private şi familiare - aici gătitul împreună poate fi o plăcere, pe lângă faptul că pot fi considerate diverse cerinţe nutriţionale ale familiei. Ca să nu mai vorbim că în general este o alegere mai economică.

Ce aspecte trebuie considerate la pregătirea unei vacanţă la schi?

Copii se joacă cu multă plăcere în zăpadă şi în special la început cad destul de des pentru ca hainele să fie ude leoarcă la sfârşitul zilei. Părinţii trebuie să fie atenţi că hainele usucă bine şi că au cu ei şi ceva de schimb. Şi pentru cei mici îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată pentru temperaturile de iarnă. Un rucsac pe pârtie nu poate lipsi, cu o mică gustare şi destul de băut. Dacă mai e loc, un prosop şi şosete uscate sunt mereu binevenite. Aşa nu mai stă nimic în calea unei foarte reuşite ieşiri in familie la zăpadă!

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter