Vacanţe de lux – Un vis de confort şi relaxare!

Pentru dvs. fac parte de la sine înţeles din vacanţă şi o saună sau o piscină, panoramică, ofertă de băuturi de-a lungul întregii zile, lounge confortabil pentru un pahar de vin în faţa căminului? Atunci aţi ajuns exact la locul potrivit!

Cazările noastre luxoase de 4 stele (superior) şi 5, oferă nu numai mobilier confortabil, modern și elegant, ci şi atmosfera unică care vă invită să vă relaxați și profitaţi la maxim de zilele libere. Vacanţe de lux din cele mai frumoase zone din Austria, Italia și Franţa - la noi fac toţi banii!

Ce înseamnă lux în vacanţa de schi?

Relaxare pentru corp şi spirit, plus activităţi sportive în domeniul schiabil: părerea noastră este că nu există o combinaţie mai potrivită pentru a evada pentru un timp din stresul de zi cu zi. Când nu sunteţi pe pârtie, accentul se pune, pe lângă masaje, terapii şi saună, pe alimentarea corectă şi echilibrul metabolismului. Specialităţile culinare se îmbină cu o ofertă mare de refacere şi SPA şi oferă împreună o vacanţă la schi de clasa întâi. Aveţi cerinţe deosebite? Fie că este vorba de meniuri pentru vegetarieni, dietetic, tratamente de înfrumuseţare sau baby-sitter, aici vi se îndulcesc şi mai mult zilele deja frumoase de concediu.

Staţiune de schi perfectă pentru cei iubitori de lux

Celor care pun accentul la vacanţă pe activităţile sportive, posibilităţi exclusive de cumpărături şi restaurante excelente le recomandăm de exemplu Sölden. Sölden este un paradis pentru pasionaţii de sporturi de iarnă şi renumit datorită ofertei foarte generoase de pârtii cu toate gradele de dificultate. În plus se oferă şi relaxare la cel mai înalt nivel, în faţa unei culise alpine uimitoare. Aţi visat întotdeauna să vă răsfăţaţi ca o vedeta de Hollywood? O alegere excelentă este St. Moritz. Atmosfera în staţiune este deosebită şi vă aşteaptă la relaxare, de exemplu în cabanele de lux. Bineînţeles că veţi găsi la noi vacanţe la schi deluxe şi staţiuni mai mici şi încă mai puţin cunoscute, cum ar fi Waidring, Bürserberg sau Wagrain în Austria, Oberstaufen în Germania sau Val Cenis în Franţa.

De ce trebuie ţinut cont la planificarea unei vacanţe lux la schi?

Cel mai important este ca atmosfera să fie cea potrivită. Cu filtrele de de pe site-ul nostru puteţi alege simplu ce este mai important pentru dvs. de exemplu la facilităţile camerei sau în zona de SPA . Astfel vă vor fi afişate doar unităţi de cazare care îndeplinesc criteriile dvs. Ce este important de exemplu este dacă cazarea este mai degrabă orientată către familii sau către adulţi, în funcţie de faptul dacă din compoziţia grupului dvs. fac parte copii sau nu. Şi drumul până la destinaţie trebuie să fie cât se poate de comod, aşa nu pierdeţi nici un moment de relaxare!

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter