Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Zermatt

87 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Zermatt

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.883 m Telecabine: 15
Cel mai jos punct: 1.562 m Total pârtii: 200 km
Cota staţiune: 1.608 m
Pârtii:
32 km
Instalaţii pe cablu: 32
Pârtii:
117 km
Teleschiuri: 9
Pârtii:
51 km
Telescaune: 8

Domeniu schiabil Zermatt

Cu skipass-ul "Zermatt" aveţi acces la 200 km de pârtii. Cele 32 de instalaţii pe cablu vă duc comod la diversele pârtii. Printre ele se numără şi cea mai la altitudine 3S-cabină din lume. În regiunea fabuloasă de schi nu lipsesc superlativele. Cu aproape 3883 m altitudine emblematicul Matterhorn, paradisul glaciar, este domeniul schiabil aflat la cea mai mare altitudine. Instalaţiile pe cablu de pe Klein Matterhorn ajung la 3883 m altitudine şi duc la staţia de schi aflată la cea mai mare altitudine din Europa. De aici vedeţi de jur-împrejur 38 de munţi giganţi şi 14 gheţari. Gheţarul Zermatt-Matterhorn este cel mai vizitat din Elveţia pentru că oferă diversitate şi garanţie de zăpadă pe tot parcursul anului. Cea mai lungă pârtie este de 25 km lungime, iar aici găsiţi o varietate de pârtii, de diferite nivele: albastru, roşu şi multe pârtii negre de placul şi nivelul fiecăruia. În total vă puteţi bucura de nenumăraţi kilometri de pârtii - întotdeauna cu vedere la Matterhorn.

Cu skipass-ul "International" aveți acces și la zona italiană Cervinia și implicit la mai multe piste, care însumează un total de 360 km (vezi regiunea de schi). Pentru ruta "perfectă" vă recomandăm dintre toate Matterhorn Ski Safari - două pârtii diferite (Safari Silber - argint şi Safari Gold - aur) unde puteţi schia toată ziua ca de vis, fără ca să fie nevoie să folosiţi aceeaşi instalaţie pe cablu de două ori. Începeţi de la Rothorn care trece la Riffelberg, Theodulgletscher, Trockener Steg, paradisul glaciar Matterhorn, Breuil-Cervinia, Testa Grigia şi pentru încheiere treceţi prin Stafelalp pentru a ajunge înapoi la Zermatt.

Dacă cea mai lungă coborâre nu este de ajuns, regiunea de schi oferă mai multe specialităţi, printre care se numără şi "Slow Slopes". Pe această pârtie specială toţi schiază controlat şi foarte încet. O pârtie perfectă pentru schiorii precauţi, care nu neapărat sunt în căutarea unei experienţe de viteză. Mai multe Snow-Park-uri şi în total 36 km off-piste asiguraţi pentru freereider completează ideal oferta de schi din împrejurimile Matterhorn.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Zermatt

Să schiezi pe pârtii aproape goale într-o noapte înstelată, admirând luminile din Zermatt, este o experiență cu totul specială. Între decembrie și aprilie, iubitorii de zăpadă au ocazia să exploreze pârtiile de pe Rothorn chiar și la o oră mai târzie. De asemenea, la achiziționarea unui bilet de schi de noapte este inclus un meniu delicios de fondue în restaurantul Rothorn. Aici schiorii și snowboarderii se pot fortifica pentru experiența care urmează.

Après-Ski Zermatt

Nici în afara pârtiilor nu vă va lipsi nimic în Zermatt. După distracţia pe pârtii puteţi aluneca direct în oferta de Après-Ski şi viaţă de noapte. La "Hennu Stall" la coborârea de vale de la Furi la Zermatt mixează diferiţi DJ´s pentru super ambient. În plus vă aşteaptă şi "Cervo", cu o vedere minunată asupra staţiunii al cărei unic local Ski-in-Ski-out este. Perfect pentru a încheia ziua în mod elegant. Strada gării este cea mai activă din punct de vedere a Après-Ski şi în acelaşi timp principala stradă comercială, cu multe magazinaşe şi muzică live. Dacă vă interesează ceva mai liniştit puteţi alege dintre peste 90 de restaurante, gastronomia oferită este de la tradiţional elveţiană la "Schwyzer Stübli" până la internaţională la "The Pipe", unde se serveşte un amestec de feluri de mâncare africane, indiene, mexicane şi tailandeze. În plus puteţi juca şi tenis, patina, face căţărări sau parapantă. Zona înconjurătoare oferă de asemenea multe atracţii culturale, o vizită la muzeul Matterhorn merită făcută neapărat.

Snowpark: Snowpark Zermatt

Domeniul schiabil Zermatt şi gheţarul Theoduldin este cel mai mare şi situat la cea mai mare altitudine din Alpi acesta oferă diverse posibilităţi timp de 365 de zile pe an. Indiferent dacă sunteţi schior sau boarder aici veţi găsi şi parcuri pentru freestyle. "Zermatt Snow Park" are pentru începători şi experţi diferite obstacole, care permit salturi şi moves spectaculare. Iarna park-ul este compus din o Beginner Line cu 12 jumps şi 12 boxen precum şi din un parcurs cu 3 rails, mai multe jumps şi un Rail Garden pentru cei avansaţi.

O echipă profesională se asigură pe tot parcursul anului ca acesta să fie în cele mai bune condiţii, chiar şi pe timpul verii acesta este pregătit într-o formă oarecum diferită pentru pasionaţii sporturilor de iarnă. Atât începători cât și schiorii avansaţi simt în largul lor aici, la o altitudine de 3250 m şi o lungime de 1200 m are condiţii foarte bune de schi. Să nu rataţi această ocazie!
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Zermatt nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Zermatt

Raportul pentru Zermatt este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Zermatt

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Zermatt

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex