Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Zermatt

87 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 10,0
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Zermatt
Cel mai înalt punct: 3.883 m
Cel mai jos punct: 1.562 m
Cota staţiune: 1.608 m
Instalaţii pe cablu: 32
Teleschiuri: 9
Telescaune: 8
Telecabine: 15
Total pârtii: 200 km
Pârtii:
32 km
Pârtii:
117 km
Pârtii:
51 km

Oferte ski Zermatt - Diversitate şi farmec!

Zermatt

Zermatt este centul turistic din regiunea Wallis aflat la 1608 m. De aici aveţi acces în imensa Ski-Arena care se întinde în jurul Matternhorn până în Italia. Centrul balnear este plin de viaţă. Posibilităţi de cumpărături, diferite evenimente şi activităţi pentru timpul liber cum ar fi patinaj, curling sau săniuş asigură buna dispoziţie pe lângă pârtii. În ciuda turismului Zermatt nu a pierdut nimic din farmecul original. Nu veţi găsi aici "păcate arhitectonice" ale altor staţiuni sub formă de blocuri ci arhitectura tradiţională regională. Zermatt este o localitate fără trafic auto unde vă puteţi deplasa cu tramvaiul, autobuzele sau romantic cu trăsura trasă de cai. Nenumărate trasee pentru drumeţii de iarnă care conduc către sate inedite sau pe terase panoramice cu privelişte către Zermatt, Täsch şi Randa. Plimbări cu rachetele de zăpadă de pe creasta "Gornergrat" pe Rifflberg. Cu instalaţia pe cablu Gornergratbahn ajungeţi pe "platoul Gornergrat" de unde vă puteţi bucura de o privelişte minunată la Monte Rosa şi Matterhnorn.

Nu pe munte ci în munte vă aşteaptă o experienţă deosebită atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari: un palat de gheţar. Frumoasa peșteră de gheață se află pe domeniul schiabil Matterhorn un paradis glaciar direct în gheţar, 15 m sub suprafaţa solului. Cu un lift ajungeţi într-o lume de ghiaţă veşnică. În "palatul" glaciar vă aşteaptă o lume de basm cu sculpturi de ghiaţă şi cristale de ghiaţă. Prin tunelul glaciar trece Eisrutschbahn, unde aveţi bănci din gheaţă învelite cu blamă. Palatul glaciar este cu siguranţă punctul culminant al excursiei pentru fiecare membru al familiei.

Matterhorn

Destinaţia "Zermatt-Matterhorn" este compusă din cele trei localităţi Zermatt, Täsch şi Randa. Regiunea se află în centrul Alpilor Valais şi este înconjurată de cca. 38 de vârfuri de peste 4000 m. Zermatt este situat la poalele celui mai cunoscut cu siguranţă: Matterhorn. Peisajul de vis vă aşteaptă cu zăpadă sigură şi multe restaurante de munte de unde vă puteţi bucura şi de panorama uimitoare. Dar pe lângă schi sau snowboard aveţi posibilitate de a practica şi căţărări, parapantă, şi drumeţii cu rachetele de zăpadă. Nu uitaţi că de aici vin faimoasele ceasuri şi briceag-uri elveţiene.

Drum Zermatt

  • Tren: Zermatt (la destinaţie)
  • Avion: Sion (cca. 76 km), Berna (cca. 125 km), Milano-Malpensa (cca. 190 km), Geneva (cca. 229 km)

Cazare în Zermatt

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Zermatt

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex