Evaluările turiştilor

Zell am Ziller

1.456 Nr. evaluări:

97 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 9,3

Schi fond Zell am Ziller

Pentru schi fond

16 km km schi fond:

Şi schiorilor fond le stă la dispoziţie în Zillertal o reţea de piste de schi fond cu posibilităţi frumoase şi variate. Zell am Ziller oferă laolaltă cu Gerlos 25 km, dintre care 5 km pentru Skating. Traseul Bräufeld-Loipe la Zell oferă condiţii excelente pentru începători. Cei 7 km al pârtiei de pe platoul Gerlos la Krimml (1655 m) sunt cei mai înalţi pentru schi fond din Parcul Naţional Hohe Tauern şi astfel recomandaţi călduros. Şi pârtia Schönachtal-Stinkmoosalm cu cca. 6 km de lungime face parte din cele mai îndrăgite din regiune.

În Zell am Ziller veţi găsi cca. 14 km pârtii de schi fond. Cel mai lung traseu în vecinătatea apropiată a localităţii este traseul Museumsloipe cu cca. 4 km lungime. Pârtia nocturnă poate fi folosită şi de schiori practicanţi de stil sakting pe o porţiune de 1 km.

Pârtia Bäckenfeld este perfectă pentru începători, cu 600 m şi nocturnă până la ora 22:00. Bineînţeles că şi începătorii în ale schiului fond sunt bineveniţi, le stau la dispoziţie diverse cursuri pentru a învăţa acestă disciplină binefăcătoare pentru sănătate!
Harta pârtiilor schi fond Zell am Ziller
Click aici pentru harta schi fond mărită

Cazare în Zell am Ziller

Harta Măreşte

Caută…

: Schi fond Zell am Ziller

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter