Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Zell am Ziller

1.317 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 9,2
Informaţii despre domeniul schiabil
Zillertal Arena
Cel mai înalt punct: 2.500 m
Cel mai jos punct: 580 m
Cota staţiune: 580 m
Instalaţii pe cablu: 52
Teleschiuri: 18
Telescaune: 20
Telecabine: 14
Total pârtii: 143 km
Pârtii:
43 km
Pârtii:
89 km
Pârtii:
11 km

Domeniu schiabil Zillertal Arena

Domeniu schiabil Zillertal Arena

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 535 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

De la Zell puteţi accesa direct Zillertal Arena, unde vă aşteaptă 143 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu. Domeniul extins, până la 2.500 m altitudine oferă atât schiorilor cât şi boarderilor coborâri variate şi o ofertă interesantă de parcuri şi free-ride. Aici se află cea mai lungă pârtie a Austriei, ce vă oferă o coborâre de 10 km dintr-o bucată. Porțiunea turului HöhenFresser-Tour pornește din cel mai înalt punct al domeniului schiabil Zillertal Arena până în vale, cumulând astfel o diferență de nivel de 1.930 m, această coborâre oferindu-vă în același timp o priveliște panoramică a Văii Ziller. Zăpada adâncă de la telescaunul de la Kapaun şi Falschnach sunt recomandate celor cu experienţă. În iarna 2015/16 la Zillertal Arena vă aşteaptă cea mai lungă coborâre de vale din Austria, cu o diferenţă de altitudine de 1930 m. Pârtia abruptă spre valea Krummbachtal le rămâne şi ea mai bine rezervată.

Noua cabină cu 10 locuri construită în 2016/17 dispune de o staţie de vale enormă cu magazin, închiriere de echipament şi spaţii de depozitare ale schiurilor precum şi de 200 de locuri de parcare.

"Actionpark Kreutzwiesen" în Zell am See cu snake-run şi BagJump sau "Hotzone.tv Snowpark" în Gerlos cu mega-half-pipe sunt autentice paradise pentru Freestyle.

Pentru începători este ideal ternul de exersare de la Rosenalm, pentru carving pantele de sub Karspitz. Un program variat pentru copii vă stă de asemenea la dispoziţie în regiune. Bucuraţi-vă de un domeniu schiabil minunat cu pârtii în marea or majoritate de dificultate medie şi cu posibilităţi excelente de Àpres-ski!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Zell am Ziller

După o zi reuşită la schi pe pârtiile însorite puteţi trece la o seară animată Après-Ski - Arena Zillertal este renumită pentru ofertele sale! Numeroase locale vă invită la distracţie şi flirt. În domeniul schiabil al Zell distracţia îi aşteaptă deja pe petrecăreţi, de exemplu, pe Rosenalm sau Kreuzwiesenalm iar în staţiile "Saustad’l", "Jogg`l Kessl", "Krocha Alm" sau "Tuxer Pfiff-Bar". Hanuri confortabile, baruri tradiţionale, mici bistro-uri şi cafenele simpatice vă aşteaptă să degustaţi specialităţi ale gastronomiei tradiţionale şi internaţionale. Pentru "noctambuli" este perfect "Almbar MTS", deschis pentru dans şi petrecere până în zori.

Ca alternativă, puteţi face o plimbare pe promenada luminată şi cu peste 20 km lungime sau o coborâre razantă pe derdeluşul natural de peste 7 km, unde ajungeţi fără probleme cu instalaţia Gerlosstein. O posibilitate importantă este "Arena Coaster" prima Montagne Russe alpină din Zillertal. Pentru sport vă stau la dispoziţie un patinoar, o sală de tenis, sau kegel (asemănător bowling). Iubitorii de natură pot să se bucure de o plimbare cu caleaşca trasă de cai sau o drumeţie pe zăpadă în jurul Zell.

Snowpark: Zell am Ziller

Cei care aleg Zell am Ziller ca destinaţie de vacanţă nu se pot plânge de lipsa de posibilităţi de freestyle. În Zell îşi deschide porţile "Action-Park Kreuzwiese", cu multe atracţii speciale. Parcul face toţi banii datorită Funrun, Bagjump, "BMW xDrive Cup SkiMovie" Strecke şi "BMW xDrive Speed Check"!

Următoarea escală trebuie făcută la Gerlos, unde vă aşteaptă "Hot-Zone Snowpark", la o altitudine de 2020 m şi cu suprafaţă de 30.000 m² între instalaţiile Vorkogellift şi Ebenfeldexpress. Aici îi aşteaptă oferta potrivită şi pe începători şi pe experţi! Primii sunt aşteptaţi pe Beginner Line cu un set-up uşor dar compact. Avansaţii îşi pot pune abilităţile la încercare pe diversele obstacole ale Pro/Medium Combo Line dim mijlocul park-ului. Pe Kicker Line, care oferă pentru început 2 jumps mai mici vă puteţi apoi dedica complet "Air-time", iar pe noua Jib Line toate dorinţele devin realitate. Deosebită la "Hot-Zone Snowpark" este Kids Line, un familiile se pot da în freestyle împreună. Cine vera să se relaxeze un pic, poate folosi în acest sens noua chill-area cu un sound system din cele mai bune şi observa pe alţii "la muncă".

Mic dar bun este funpark-ul de la Hochkrimml. Situat chiar mai jos de instalaţia Filzsteinbahn şi foarte bun pentru copii, completează ideal oferta de acţiune din Arena şi creează condiţii ideale pentru primii "paşi" freestyle.

Cine vrea şi mai multă distracţie este binevenit în Zillertal Arena! Pe lângă"Hot-Zone Snowpark" vă aşteaptă şi o half-pipe de 100 m lungime şi 18 metri lăţime lângă instalaţia Fussalmexpress.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Zillertal Arena nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Zillertal Arena

Raportul pentru Zillertal Arena este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Zell am Ziller

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Zell am Ziller

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex