Evaluările turiştilor

Zell am Ziller

1.456 Nr. evaluări:

97 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 9,3

Regiune de schi Zillertaler Superskipass

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 3.250 m Total pârtii: 506 km
Cel mai jos punct: 630 m
Pârtii:
171 km
Instalaţii pe cablu: 180
Pârtii:
274 km
Teleschiuri: 76
Pârtii:
61 km
Telescaune: 60 Rute de schi: 36 km
Telecabine: 44
Skipass-ul „Zillertaler Superskipass“ vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii (incl. rute de schi şi snowparks) în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în Ski- și Gletzerwelt Zillertal 3000, în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch, plus Wildkogel-Arena la Bramberg - toate cu legături ideale asigurate exemplar cu skibus şi tren. Numeroase zone pentru free-ride şi Snow-parks completează oferta excelentă!

Zillertal Arena este un domeniul schiabil pionier pe tema Wi-Fi, cu numeroase puncte gratuite unde puteţi distribui impresiile şi imaginile zilei de schi saz vă interesa despre condiţiile meteo şi de zăpadă. Ajunge o singură înregistrare şi accesul se face comod fără parolă.

Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer (intrarea inclusă în preţ). Acesta este, datorită dimensiunilor şi pârtiilor foarte exigente, unul din cei mai căutaţi gheţari din Alpi. La 3.250 m vă aşteaptă o panoramă absolut extraordinară şi ca punct culminant o coborâre de 12 km! Cu telescaunul de 4 locuri Tuxerjoch vă aşteptă de acum în plus primul telescaun cu scaune încălzite pe gheţarul Hintertuxer. În plus drumul duce pe Sommerbergalm până oe instalaţiile de la Tuxerjoch. O scară rulantă facilitează accesul la instalaţii.
Hartă a pârtiilor Zillertaler Superskipass
Click aici pentru harta mărită

Cazare în Zell am Ziller

Harta Măreşte

Caută…

: Regiune de schi Zell am Ziller

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter