Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Informaţii despre regiune

Arlberg

Cel mai înalt punct: 2.811 m
Cel mai jos punct: 1.270 m
Instalaţii pe cablu: 87
Teleschiuri: 28
Telescaune: 45
Telecabine: 14
Total pârtii: 305 km
Pârtii:
132 km
Pârtii:
123 km
Pârtii:
50 km
Rute de schi: 200 km

Regiune de schi Arlberg

Arlberg (1270 - 2811 m) dispune de o gamă unică de pârtii variate, rute de schi exigente, posibilităţi de freeride şi Snow-Parks precum şi baruri de Aprés-Ski moderne. Teritoriul extins este considerat ca fiind cel cu cea mai mare siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii din Alpi şi este împărţit în două - partea sudică, de care aparţin St. Anton şi sătucele St. Christoph, St. Jakob şi Stuben şi cea de nord-vest, cu staţiunile Zürs, Lech şi Warth-Schröcken. Se adaugă şi domeniul schiabil de la Sonnenkopf în Klösterle.

Între cele două părţi nu există legătură directă, nici prin instalaţiile pe cablu, nici prin pârtii. Celor cu multă experienţă le este oferită posibilitatea de a parcurge, însoţiţi de un instructor de schi, de pe vârful Valluga, coborârea extrem de abruptă prin valea Pazieltal până la Zürs.

Din iarna 2016/2017 regiunea Arlberg s-a mai mărit un pic cu asocierea domeniilor St. Anton, Stuben, Zürs şi Warth-Schröcken cu noile instalaţii Flexenbahn, Trittkopfbahn I şi II şi Albonabahn 2. Instalaţia Flexenbahn transportă cu 47 de cabine cu 10 locuri fiecare schiorii între Lech-Zürs şi Stuben/Alpe Rauz şi înlocuieşte zilnic 120 (!) de drumuri de skibus - ce în skibus n-aţi fi avut în nici un caz este vederea superbă asupra văii Klostertal prin geamurile panoramice. Posesorii skipass-ului "SkiArlberg" au acum sub placi 305 km de pârtii şi 112 de instalaţii pe cablu. Nivelul de dificultate al acestora porneşte de la zone pentru începători până la pârtii de campionat mondial pentru experţi iar pentru snowboard şi freestyle există diverse Snow-Parks. 200 de km sunt rezervaţi în schimb zăpezii adânci!

Cazare în regiunea St. Anton am Arlberg

Harta Măreşte

Caută…
: Regiune de schi St. Anton am Arlberg
În acest moment nu există oferte disponibile