Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Bludenz

5 Nr. evaluări:

80 % Rată recomandări:

Staţiune 7,2
Domeniu schiabil 6,8

Après-Ski Bludenz

În valea Brandner fanii Après-Ski pot alege între numeroasele locale din Brand - cu muzică populară în direct. Pentru cei care vor să facă mai multă mişcare domeniul schiabil oferă numeroase trasee pentru drumeţii - la Steinkreisen sau Tschegla Hochplateau. La Alpe Rona puteţi face o pauză pentru ca să vedeţi procesul de preparare a caşului. Trasee pentru plimbări cu sania trasa de cai găsiţi nu doar în Bürserberg de 2 km lungime.

În total sunt 4 derdeluşuri în valea Brandner, coborâri accelerate sunt posibile nu doar pe cel de 2 km Bürserberg . Obligatorie este o vizită la derdeluşul natural Schattenlagant pare duce până la Brand precum şi la cei 3 km de la Eggen în Brand - cu nocturnă!

În total sunt 200 km de trasee pentru drumeţii şi trasee marcate care vă permit să exploraţi peisajul de iarnă deosebit de frumos în jurul Bludenz. Pe traseul de 7 km lungime ajungeţi până pe vârful Muttjöchle.

O vizită la parcul acvatic VAL BLU este ideal pentru a vă relaxa după o zi lungă la schi. Pe când adulţii de exemplu se pot relaxa în zona de saună de 500 m², copii se pot distra pe toboganul de 85 m lungime.

Mai multe posibilităţi de agrement vă aşteaptă la Fohren Center Bludenz, cu centru de bowling, labirint Lazer, bars şi o discotecă.