Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Evaluările turiştilor

Kirchdorf

167 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 7,6

Informaţii despre domeniul schiabil

Schneewinkel

Cel mai înalt punct: 1.860 m
Cel mai jos punct: 640 m
Cota staţiune: 640 m
Instalaţii pe cablu: 53
Teleschiuri: 30
Telescaune: 18
Telecabine: 5
Total pârtii: 110 km
Pârtii:
46 km
Pârtii:
56 km
Pârtii:
8 km
Rute de schi: 5 km

Domeniu schiabil Schneewinkel

Skipass-ul "Schneewinkel" vă permite acces la în jur de 110 km de pârtii şi 47 de instalaţi pe cablu: pe lângă cele ale Kirchdorf, St. Johann in Tirol, Erpfendorf/Lärchenhof, Pillersee - Buchensteinwand fac parte şi cele din Waidring-Steinplatte precum şi în aceeaşi asociaţie Winklmoosalm la Reit im Winkl, pe partea germană.

Chiar din staţiune pornesc instalaţiile Kirchdorf, care permit distracţie pentru întreaga familie pe 5 km de pârtii. De aici sunt doar câţiva metri până la accesul la domeniul schiabil St. Johann in Tirol – Oberndorf, situat între renumitele vârfuri Kitzbüheler Horn şi Wilden Kaiser. Datorită localizării către nord, pârtii le sunt foarte sigure în ceea ce priveşte zăpada până târziu în primăvară. Cei 43 km de pârtii ai St. Johann (incl. Eichendorf şi Oberndorf) se întind la altitudini între 659 şi 1604 m şi sunt de uşor acces, prin intermediul celor 20 instalaţii pe cablu. O tele-cabină modrenă vă duce în 2 etape pe vârf la Harschbichl. Familiile şi începătorii voi aprecia în mod deosebit pârtiile în marea lor majoritate uşoare sau medii, dar şi cei cu experienţă vor găsi aici o delicatesă sau alta, cum ar fi coborârea neagră FIS de 3,5 km de la Penzing la Oberndorf sau domeniile de freeride de la Stanglalm şi Kröpflalm. Pentru snowboarderi există Snowpark-ul "Woodside" cu Quarterpipe şi o Halfpipe la instalaţiile Eichenhofliften. Experţii nu pot pierde ocazia de a se da l Woodside Opening!

Pentru iarna 2016/2017 "Salzburger Super Ski Card" şi "Alpii Kitzbühel AllStarCard" şi-au unit forţele pentru a vă oferi ceva greu de crezut: 2794 km de pârtii, dintre care 2200 cu zăpadă artificială, precum și 925 instalaţii pe cablu - în 2 ţări şi 6 landuri federale. Cu trei gheţari, Kitzsteinhorn, Dachstein şi Mölltal, ultra-skipass-ul oferă 199 de zile de distracţie pe zăpadă pe an şi siguranţă inimaginabilă de zăpadă. Pentru relaxare și distracție, vă stau la dispoziție 800 de căbănuțe tiroleze și salzburgheze. Printre cele 25 de regiuni de schi se numără multe nume mari, cum ar fi SkiJuwel Alpbachtal Wildschönau, Salzburger Sportwelt, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Skiwelt Wilderkaiser - Brixental, Kitzbühel - Kirchberg, St. Johann in Tirol - Oberndorf, Steinplatte Waidring - Winklmoos, Ski amadé sau Zillertal Arena - o tentaţie greu de rezistat!

Domeniul schiabil Schneewinkel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria
Click aici pentru harta mărită

Raportul experţilor Schneewinkel

Raportul pentru Schneewinkel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare