Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Megève

9 Nr. evaluări:

77 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,0
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Evasion Mont-Blanc
Cel mai înalt punct: 2.350 m
Cel mai jos punct: 1.113 m
Cota staţiune: 1.120 m
Instalaţii pe cablu: 142
Teleschiuri: 83
Telescaune: 45
Telecabine: 14
Total pârtii: 479 km
Pârtii:
170 km
Pârtii:
251 km
Pârtii:
58 km

Oferte ski Megève – Capitala de Lifestyle în munţi!

Megève

Aşezarea rurală Megève s-a dezvoltat în anii 20 cu ajutorul unui baron şi al soţiei sale. Baronul Maurice de Rothschild şi soţia sa Noémi au construit în Alpii Savoiei, în culisa legendarului Mont Blanc, primul hotel de lux. Ideea lor: să creeze în Franţa o staţiune de iarnă care să poată concura cu mondenele staţiuni elveţiene, St. Moritz ne mai fiind interesant pentru ei. Împreună cu arhitectul Henri-Jaques Le Même au conceput o staţiune de schi elegantă, care în anii 50 a devenit un punct de atracţie pentru mulţi oaspeţi celebrii. Până în ziua de azi Megève şi-a păstrat această atmosferă luxurioasă şi extravagantă şi se numără cu siguranţă printre cele mai elegante în Savoia. Chiar şi fostul prezident Nicolas Sarkozy şi-a petrecut vacanţa aici cu Carla Bruni.

Dar farmecul staţiunii este totuşi unul autentic, pe lângă chalet-uri şi vile găsiţi şi gospodării tipice pentru regiune. În special centrul staţiunii cu străduţele şi pieţele sale, numeroase fântâni şi clădiri vechi vă aşteaptă cu drag la o plimbare. O altă atracţie este mânăstirea cu mici capele - o experienţă deosebită în special iarna, cu vedere uimitoare asupra Mont Blanc. Laolaltă cu diverse alte vârfuri impozante în jur de 4000 m alcătuieşte o culisă incredibilă în jurul domeniului schiabil, care se întinde pe ambele părţi ale văii.

Mont Blanc

El este considerat "Acoperişul Europei", cel mai înalt vârf al Alpilor. Cu siguranţă este una din cele mai vizitate atracţii turistice naturale din lume. De când în sec. XVIII doi britanici şi-au relatat experienţa pe Mont Blanc, fluxul de turişti nu s-a mai oprit. Muntele atinge o altitudine maximă de 4810 m şi este situat între Franţa şi Italia - cele două ţări se ceartă de multă vreme în ceea ce priveşte situarea exactă a graniţei. La nord se află valea franceză a râului Arve, cu Chamonix, unul din cele mai importante lagăre de pornire pentru escaladarea Mont Blanc. De aici puteţi lua instalaţia pe cablu cu cea mai lungă porţiune fără suport intermediar din lume - 3 km! - până la 3777 m. Localitatea s-a dezvoltat în un centru internaţional pentru iubitorii de alpinism şi spoturi de iarnă. Către sud-est în schimb găsiţi italiana Courmayeur în Valle Aosta.

În jurul colosului stâncos se află nu doar un domeniu schiabile renumit, fascinaţia Mont Blancs şi a vârfurilor şi gheţarilor înconjurători o pot experimenta şi cei care nu schiază. Cu instalaţia pe cablu Téléphérique de l'Aiguille du Midi ajungeţi de la Chamonix la cota 3842 şi vă puteţi bucura de panorama uimitoare a "Acoperişului Europei". Un drum merită făcut şi cu Télécabine Panoramique de la Aiguille du Midi la Pointe Helbronner. Cabina opreşte de mai multe ori de-a lungul drumului de 50 m - pentru fotografii de invidiat.

Drum Megève

  • Tren: Sallanches (15 km)
  • Avion: Geneva (cca. 85 km), Chambéry (cca. 95 km)

Cazare în Megève

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Megève

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex