Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Megève

9 Nr. evaluări:

77 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Evasion Mont-Blanc

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.350 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 1.113 m Total pârtii: 479 km
Cota staţiune: 1.120 m
Pârtii:
170 km
Instalaţii pe cablu: 142
Pârtii:
251 km
Teleschiuri: 83
Pârtii:
58 km
Telescaune: 45

Domeniu schiabil Evasion Mont-Blanc

Domeniul schaibil Megève este cu ai săi 263 km de pârtii cel mai mare domeniu schiabil din regiunea "Evasion Mont-Blanc", care vă pune la dispoziţie un total de 479 km de pârtii în domeniile schiabile Megève, Saint Gervais, Les Contamines, Combloux La Giettaz şi Le Jaillet. Iubitorii sporturilor de iarnă găsesc aici un teritoriu variat, unde s-a născut şi format un super-star al schiului în Franţa: Émile Allais, medaliat cu bronz la jocurile olimpice de iarnă din 1936 din Garmisch-Partenkirchen. Este unul din cei mai renumiţi fii ai Megève şi are o pârtie numită după el. Coborâri relaxante pe pârtii largi sunt caracteristice pentru regiune. Deosebite sunt de exemplu porţiunile în pădure de la Mont d’Arboise şi pârtiile de la Rochebrune. În zilele reci sunt foarte populare pârtiile către sud de la Jaillet.

Şi pentru cei cu ceva experienţă Megève face toţi banii. Vor găsi provocările căutate de exemplu la Super Megève sau pe pantele Èpaule. Un teritoriu variat găsiţi mai sus de Les Contamines la Col du Joly. Pe porţiunea Ski-Movie-de la Waidzai Park puteţi roda propriul film de schi.

Numeroase variante pentru freerideri vă aşteaptă în schimb la Mont Joux, la Crève-Coeur la Rochebrune. Cele 2 snowparks vor face inimile freestylerilor să bată mai tare.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Megève

În Megève Après-Ski-ul are mai puţin de-a face cu şlagăre şi şnaps, şi mai mult cu un cocktail în atmosferă elegantă. Pentru asta vă stau la dispoziţie mai multe varuri cum ar fi La Sauvageonne sau Cocoon Club, dar şi un cazinou şi discoteca Palo Alto. Se adaugă o largă gamă de restaurate de vârf, cu specialităţi regionale şi internaţionale. Megève este renumit pentru viaţa sa de noapte. În sezonul de vârf veţi întâlni aici şi înalta societate pariziană.

La fel de deosebită ca şi atmosfera staţiunii este oferta de agrement din Megève. Este cunoscută de exemplu pentru evenimentele de polo şi golf pe zăpadă. Şcoala de schi locală oferă cursuri de biatlon pentru începători şi sunt posibile şi plimbări cu sania trasă de cai. Satul savoian poate puncta însă şi în ceea ce priveşte oferta mai clasică: de la înot şui saună, la patinaj, în aer liber sau în sală, şi curling, până la drumeţii cu rachetele de zăpadă sau derdeluş - nu se pune vorba de plictiseală! Pentru relaxare sunteţi aşteptaţi în unul din numeroasele SPA.

Merită să faceţi o vizită şi la muzeul de istorie locală, Musée du Haut Val d’Arly.

Snowpark: Snowpark Waidzai Park Megève

În domeniile schiabile din jului Megève freestylerii găsesc 2 snowpark-uri. La Rochebrune mai sus de staţiune se află Waidzai Park, chiar la instalaţia pe cablu Grands-Champs Aici nu doar vă puteţi da pe 10 obstacole diferite, ci şi vă filma! Din ofertă face parte în plus o porţiune de boardercross.

Al doilea funpark este situat între cle două telescaune Mont-Joux. Aici vă aşteaptă diferite kickere, railes, tubes şi boxe bereit, dar şi un Airbag pentru cei care preferă o aterizare suavă pentru primele salturi curajoase.

Domeniul schiabil Evasion Mont-Blanc nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Franţa

Raportul experţilor Evasion Mont-Blanc

Raportul pentru Evasion Mont-Blanc este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Megève

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Megève

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex