Evaluările turiştilor

Les 7 Laux (Prapoutel)

88 Nr. evaluări:

88 % Rată recomandări:

Staţiune 8,0
Domeniu schiabil 8,3
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Les 7 Laux
Cel mai înalt punct: 2.400 m
Cel mai jos punct: 1.350 m
Cota staţiune: 1.350 m
Instalaţii pe cablu: 24
Teleschiuri: 15
Telescaune: 8
Telecabine: 1
Total pârtii: 120 km
Pârtii:
46 km
Pârtii:
36 km
Pârtii:
38 km

Vacanță ski Les 7 Laux - zăpadă, soare şi 7 gheţari!

Les 7 Laux (Prapoutel)

Les 7 Laux ("cele 7 lacuri") este format din trei localităţi, Le Pleynet, Pipay şi Prapoutel (1350 - 2400 m). Peisajul montan minunat dimprejurul celor şapte laucri glaciare se află la doar aproximativ o oră de mers cu maşina din Chambéry şi Grenoble şi este încă şi printre francezi un secret bine păstrat. Cei care doresc să combine liniştea, relaxarea şi coborârile sportive au găsit exact locul potrivit - şi se poate bucura de vacanţa la schi fără a sta mult la coadă şi fără pârtii supra-populate.

Toate cele trei localităţi oferă pe lângă pârtii şi activităţi în afara lor cum ar fi snowscooter, paragliding, plimbări cu sania trasă de câini, tenis, derdeluş şi 23 km de pârtii clasice pentru schi fond. Seara, la dispoziţia turiştilor este şi un cinema, alături de restaurante, baruri şi o discotecă. Pentru relaxare vă stă la dispoziţie oaza de SPA "Bedina Spa" cu diverse saune, baie de aburi şi jacuzzi. Unităţile noastre de cazare se află în Prapoutel (1350 m), cea mai mare şi mai sud-vestică staţiune de schi.

Belledonne

Munţii Belledonne sunt ramura vestică a Alpilor Francezi şi se întind pe mai mult de 60 km între Grenoble şi Chambéry. Vârfurile sale pitoreşti nu sunt doar o panoramă absolut unică pentru oraşul Grenoble, ci şi destinaţia principală a multor pasionaţi de sporturile de iarnă deoarece lanţul montan adăposteşte câteva din cele mai bune domenii schiabile franceze. Chamrousse de exemplu îşi datorează renumele în primul rând competiţiilor olimpice de schi alpin şi resortul unde francezul Jean-Claude Killy a scris o pagină din istoria acestei discipline.

Drum Les 7 Laux (Prapoutel)

  • Tren: Grenoble (cca. 40 km)
  • Avion: Chambéry (cca. 60 km), Grenoble (cca. 90 km), Lyon-Saint Exupéry (cca. 135 km), Geneva (cca. 140 km)

Cazare în Les 7 Laux (Prapoutel)

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Les 7 Laux (Prapoutel)

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter